Generator ozonu DIY
Do mnie jadą 2 sztuki tego KLIK , też napisali Power 10W ale w te opisy nie ma co wierzyć.
Ostatnio zmieniony niedziela 23 kwie 2017, 18:50 przez Fluxor, łącznie zmieniany 1 raz.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Witaj. No to troszkę mnie uspokoiło bo myślałem że coś nie halo, dzwoniłem nawet do sprzedawcy który oznajmił że nie ma dobrego gdzieś połączenia tu zaliczyłem zonk bo zrobiłem jak fabryka ale nic , rozebrałem jeszcze raz i wszystkie połączenia polutowałem bez konektorów i to samo raz zapali od razu a raz pryka, pryka i dopiero zajarza . Może faktycznie za duża wilgotność w powietrzu przez ten deszcze u mnieIssac pisze:Janosik, tak, mam tak samo, przy przechowywaniu w chłodnym i wilgotnym miejscu, przez 3-5s w ogóle nie świeci, rozpala się jak stary kineskopowy neptun
ermi1- Cześć to chyba musiało być coś wadliwe nie sadzę aby mogło coś paść po paru włączeniach i wyłączeniach chwilowych , w tedy można zaliczyć zasilacze do bubli .
Kiedyś pisałem o wpływie ozonatora na gumę, teraz zamieszczę zdjęcia, bo mi się przypomniało.
Tutaj widać, że wiek gumy też ma znaczenie, podeszwa jest świeższa, była wymieniana chwilę przed ozonowaniem i ta nie popękała, ta która wówczas miała ok. 3 lat spękała.
A tutaj zdjęcie z pracy ozonatora, co posłużyło za obudowę widać. Trafił się kiedyś taki uszkodzony, był problem z naprawą, a ma fajny timer, to się przydał
Jak kiedyś będzie chwila i coś będę chciał zmodyfikować, to wstawię zdjęcia wnętrza.
Tutaj widać, że wiek gumy też ma znaczenie, podeszwa jest świeższa, była wymieniana chwilę przed ozonowaniem i ta nie popękała, ta która wówczas miała ok. 3 lat spękała.
A tutaj zdjęcie z pracy ozonatora, co posłużyło za obudowę widać. Trafił się kiedyś taki uszkodzony, był problem z naprawą, a ma fajny timer, to się przydał
Jak kiedyś będzie chwila i coś będę chciał zmodyfikować, to wstawię zdjęcia wnętrza.
U mnie również wszystko działa.
PS. Macie jakiś pomysł na jakąś obudowę na zestaw 10g plus 2x120mm wentylator?
PS. Macie jakiś pomysł na jakąś obudowę na zestaw 10g plus 2x120mm wentylator?
Ostatnio zmieniony wtorek 02 maja 2017, 05:54 przez artur_n, łącznie zmieniany 1 raz.
Everybody lies...