ultrafire c8 xm-l2
No, to jak to wszystko policzysz do kupy do Ci nie wiele zabraknie doamok pisze:Teraz to już tylko wymiana drivera, diodki, piguły i przelacznika?
http://www.aliexpress.com/item/Gray-Con ... 36052.html
Nie przejmuj się, ja w 2011, swoją pierwszą niby "porządną" latarkę ledową (oprócz tych na 9 diod za 10 zł z CPN-u) kupiłem taką
http://www.aliexpress.com/item/LED-Flas ... 73312.html
Tylko że zapłaciłem za nią na Allegro 147 zł z wysyłką, cały zestaw z ogniwem i ładowarką. Ogniwo ma 850mAh pojemności (na koszulce 3800mAh), ładowarka ładowała "tylko" do 4,45V. Wtedy nie wiedziałem jeszcze, że noszę bombę w kieszeni. Dopiero później trafiłem na to forum, czyli o jakieś 150 zł za późno. Więc z Tobą jeszcze nie jest tak źle
Da się to zrobić. Musisz tylko powiedzieć jaki masz konkretnie plan w stosunku do tej latarki. Zmieniasz pigułę? Jeśli tak, to od razu driver, bo ten jest pewnie na 20mm, a mosiężne piguły najczęściej są przystosowane pod 17mm (20mm też da się kupić). Jeśli chcesz na razie tylko podłoże to zwykle 16mm nie jest problemem, jakieś z demontażu się znajdzie.Czy tam masz 20mm pod diodą, bo ciężko mi określić? Możesz też pójść na całość i założyć noctigona, mosiężną pigułę i porządny sterownik np. Njang 105c, albo AK-47 6-8xAMC. I wtedy będzie POWER!!!
Kolega z Gliwic
Ja również.
Mam jakąś pigułę z C8 na stanie, pełna bez dziury, sterownik też się znajdzie.
Jeżeli znajdziesz chwilkę żeby mi ją podrzucić to Ci to ogarnę
Ja również.
Mam jakąś pigułę z C8 na stanie, pełna bez dziury, sterownik też się znajdzie.
Jeżeli znajdziesz chwilkę żeby mi ją podrzucić to Ci to ogarnę
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Zrób zapytanie w sklepiku pod tytułem [Z] Zlecę. Najlepiej jakby ktoś miał już te piguły, driver, klikacz, bo specjalnie zamawiać z chin, to czas, a zbierać po kolegach, to znowu koszty przesyłek.
[ Dodano: 7 Styczeń 2015, 23:13 ]
Chociaż tu nie trzeba precyzyjnej lutownicy, wystarczy żelazko do przelutowania diody i zwykła transformatorówka do przylutowania przewodów i drivera.
[ Dodano: 7 Styczeń 2015, 23:13 ]
Chociaż tu nie trzeba precyzyjnej lutownicy, wystarczy żelazko do przelutowania diody i zwykła transformatorówka do przylutowania przewodów i drivera.
Dioda która była w latarce po przelutowaniu na nowe podłoże w trybie max mrugała szybciej niż w trybie strobo. Coś nie tak musiało być z samą diodą.
Z latarki została tylko obudowa, a wspólny wniosek jest taki, że najlepszym wyborem był by convoy C8 nawet prosto od chińczyka.
Z latarki została tylko obudowa, a wspólny wniosek jest taki, że najlepszym wyborem był by convoy C8 nawet prosto od chińczyka.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.