Witam
Wczoraj po 19 dniach doszła z DX latareczka UltraFire WF-501B XM-LT6 z 5 trybami - lo, mid, hi, strobo i sos.
Wykonanie jak na moje w miarę ok, gwinty przesmarowane , spasowanie może być uszczelki na swoich miejscach. Kupiona głównie do użytku rowerowego zeby było coś wogóle widać sądzę, że za tą cene może być ogniwa oczywiście od Woytazo
fotki rozbierane poniżej - jedyne co mnie dziwi to biały plastikowy element koo diody. moduł diody podklejony klejem bo wytaje na boki, to samo z driverem. kwestia jak wyglada pod diodą- może kiedyś odlutuje driver i zobacze jak wyglada. w trybie hi nagrzewa sie głowica po ok minucie - w sumie ma prawo - między głowicą a modułem jest równo 1mm powietrza - plan na szybkiego owinąć taśma z miedzi( zostały mi cewki powietrzne alhpa cora 12awg z projektu kolumn - akurat ma 0,1mm grubości, do tego pasta termo na gwint do modułu i miedzy modułi głowicę. ew pozostanie kupno mufki miedzianej. oblutowanie drivera coś poprawi w odprowadzeniu ciepła?
fotki wnętrzności poniżej - jakośc niestety z komórki - lustro w domu i nie ma czasu przez 9 miesięcznego brzdąca ew jakieś porady dotyczące poprawy serii oprócz tego co napisałem ?
Pozdrawiam
UltraFire WF-501B XM-LT6
UltraFire WF-501B XM-LT6
na razie tylko WF-501B XM-LT6 - lepsze to niż ciemność
Witam
Hans... przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś, bo zęby mi zgrzytają.
Fajnie, że podzieliłeś się z nami swoimi spostrzeżeniami, ale...mam problem z zakwalifikowaniem tego tematu do jakiegoś działu, nie jest to modyfikacja, bo nie ma takowej w opisie, są tylko plany. Bardziej podchodzi pod recenzję tylko trochę za mało, nawet pod mam problem podchodzi.
Pozdrawiam
Hans... przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś, bo zęby mi zgrzytają.
Fajnie, że podzieliłeś się z nami swoimi spostrzeżeniami, ale...mam problem z zakwalifikowaniem tego tematu do jakiegoś działu, nie jest to modyfikacja, bo nie ma takowej w opisie, są tylko plany. Bardziej podchodzi pod recenzję tylko trochę za mało, nawet pod mam problem podchodzi.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Proszę http://dx.com/p/ultrafire-wf-501b-xm-lt ... 8650-55239
Tylko, że moja kosztowała 12.20 $ kupiona 31pażdziernika i otrzymałem dzisiaj
Tylko, że moja kosztowała 12.20 $ kupiona 31pażdziernika i otrzymałem dzisiaj
Pozdrawiam Paweł