Elementy wymagane przy rejestracji konta
Elementy wymagane przy rejestracji konta
Propozycja dla adminów - może warto ustawić jako jedno z obowiązkowych pól przy rejestracji pole "skąd" - zawsze to uławia rozmowę...
Pozdr.
Pikom
Pikom
Dolaczam sie do propozycji, sam bym to zglosil ale jestem zbyt niesmialy
Byle by to nie bylo "Wysyłkowo" albo "Internet" jak na pewnym portalu aukcyjnym
Byle by to nie bylo "Wysyłkowo" albo "Internet" jak na pewnym portalu aukcyjnym
My definition is High Definition.
Bledy w pisowni sa celowe, zamierzone i chronione prawami autorskimi.
Uzywanie podobnych bledow jest zakazane i bezprawne ®
Bledy w pisowni sa celowe, zamierzone i chronione prawami autorskimi.
Uzywanie podobnych bledow jest zakazane i bezprawne ®
- Calineczka
- Kontakt:
Szukanie, myszkowanie, rozmyslanie a na koncu- dopieszczanie
Forum okrzeplo, powstal wiec festiwal pomyslow dopieszczajacych rozne aspekty. Pole "skad" rzeczywiscie ulatwia, nikogo nie powinno urazic.
Tyle tylko, ze powstaje pytanie, czy Dopieszczajacy nie maja juz innych problemow latarkowych, ze tak raczo poswiecaja swoj czas na wyszukiwanie wymagajacych dopieszczenia spraw, w gruncie rzeczy, administracyjnych...
PS. Jestem uzytkownikiem kilku innych for i tam, jako zywo, jeszcze epidemia dopieszczania nie dotarla, hehe.
Tyle tylko, ze powstaje pytanie, czy Dopieszczajacy nie maja juz innych problemow latarkowych, ze tak raczo poswiecaja swoj czas na wyszukiwanie wymagajacych dopieszczenia spraw, w gruncie rzeczy, administracyjnych...
PS. Jestem uzytkownikiem kilku innych for i tam, jako zywo, jeszcze epidemia dopieszczania nie dotarla, hehe.
Oj, bez przesady - popatrz na proporcje tematów / spraw związanych z działaniem forum a sprawami latarkowymi. A po drugie masz troche racji - ja osobiście nie mam problemów "latarkowych" - jeśli cokolwiek "problemopodobnego" sie pojawia, to jest forum i ludzie na nim, którzy wszelkie problemy pomagają natychmiast rozwiazać. Dzieki tym ludziom jakoś wszelkie problemy latarkowe gwałtownie znikają.... I o to chodzi
Pewnie na tych innych forach o których piszesz nie zebrała sie jeszcze wystarczająco dobra ekipa, więc i nierozwiązanych problemów mają więcej
Pewnie na tych innych forach o których piszesz nie zebrała sie jeszcze wystarczająco dobra ekipa, więc i nierozwiązanych problemów mają więcej
Pozdr.
Pikom
Pikom