Elementy wymagane przy rejestracji konta

...sprawy techniczne i organizacyjne dotyczące forum...propozycje, uwagi, wnioski, pochwały ;-)...etc
Awatar użytkownika
Pikom
Site Admin

Elementy wymagane przy rejestracji konta

Post autor: Pikom »

Propozycja dla adminów - może warto ustawić jako jedno z obowiązkowych pól przy rejestracji pole "skąd" - zawsze to uławia rozmowę...
Pozdr.
Pikom
Awatar użytkownika
Bulba

Post autor: Bulba »

Dolaczam sie do propozycji, sam bym to zglosil ale jestem zbyt niesmialy ;)
Byle by to nie bylo "Wysyłkowo" albo "Internet" jak na pewnym portalu aukcyjnym :)
My definition is High Definition.
Bledy w pisowni sa celowe, zamierzone i chronione prawami autorskimi.
Uzywanie podobnych bledow jest zakazane i bezprawne ®
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

zrobione ;-)
Mi się wydaje że jak jktoś chce to poda info skąd jest w profilu...ale niektórzy mocno cenią sobie anonimowość, bezpostaciowość...etc itd... ;-)
Awatar użytkownika
Pikom
Site Admin

Zawsze mozna podać "woj. pomorskie", "śląsk" albo cos takiego... A ostatnio parę razy ludzie dopytywali się o wysyłke czegoś, mozliwość zobaczenia jakiejś latarki itp. To może pomóc :)
Pozdr.
Pikom
jaybee

Szukanie, myszkowanie, rozmyslanie a na koncu- dopieszczanie

Post autor: jaybee »

Forum okrzeplo, powstal wiec festiwal pomyslow dopieszczajacych rozne aspekty. Pole "skad" rzeczywiscie ulatwia, nikogo nie powinno urazic.
Tyle tylko, ze powstaje pytanie, czy Dopieszczajacy nie maja juz innych problemow latarkowych, ze tak raczo poswiecaja swoj czas na wyszukiwanie wymagajacych dopieszczenia spraw, w gruncie rzeczy, administracyjnych...
PS. Jestem uzytkownikiem kilku innych for i tam, jako zywo, jeszcze epidemia dopieszczania nie dotarla, hehe.
Awatar użytkownika
Pikom
Site Admin

Oj, bez przesady - popatrz na proporcje tematów / spraw związanych z działaniem forum a sprawami latarkowymi. A po drugie masz troche racji - ja osobiście nie mam problemów "latarkowych" - jeśli cokolwiek "problemopodobnego" sie pojawia, to jest forum i ludzie na nim, którzy wszelkie problemy pomagają natychmiast rozwiazać. Dzieki tym ludziom jakoś wszelkie problemy latarkowe gwałtownie znikają.... I o to chodzi ;)

Pewnie na tych innych forach o których piszesz nie zebrała sie jeszcze wystarczająco dobra ekipa, więc i nierozwiązanych problemów mają więcej :P
Pozdr.
Pikom
ODPOWIEDZ