medyk81 pisze:Janosik pisze:Bo jeżeli faktycznie duży nadmuch ma pogorszyć sprawę to w takiej sytuacji mogę wstawić regulator obrotów .
Nie może pogorszyć. Interesuje Cię stężenie ozonu w aucie nie w farelce.
5-7g na jednej płytce?
Witam Panowie.
Tak kolego jedna płytka, 5-7 g/h tyle co podaje sprzedawca no ale wiadomo każdy pisać może

niby chwalą się dużym doświadczeniem i mają swoje laboratoria. Chyba by głupot nie pisali co
To jest ten zestaw
http://allegro.pl/ozonator-generator-oz ... 87583.html co o tym myślicie?
Dzisiaj przyszła paczka, wrzucam parę zdjęć do zobrazowania jak to wygląda co było w paczce i wymiary, oprócz tego instrukcja jak co podłączyć . Podane mam w instrukcji że generator ma pracować 15-30 min 1-2 godziny postoju . Dużymi literami napisane jest że gniazdo zasilające musi być wyzerowane ( uziemione ) A farelka ma tylko przewód dwu żyłowy , chyba trzeba by było wymienić albo i nie sam nie wiem

. Ale czar chyba prysł

i mam problem, projekt jest ale muszę ciąć obudowę bo przetwornica się nie mieści, do tego płytka jest długa 15cm mogę ja zamontować z 2cm nad radiatorem ale czy nie będzie to powodowało jakiegoś przebicia czy tym podobne

widziałem że tak montują ale wole zapytać zanim coś uwale

dlatego pytałem czy użytkownicy generatorów z farelek są zadowoleni i nic im się nie dzieje .
Panowie tak czy inaczej pomysł będę realizował , chyba że polegnę to zamontuje generator tak jak większość w skrzynce po narzędziach choć chciałbym w tej obudowie co mam