Czy ktoś zajmuję się tutaj elektroniką samochodową?
Czy ktoś zajmuję się tutaj elektroniką samochodową?
Witam, czy ktoś z was zajmuję się elektroniką samochodową? Chciałbym kupić jakiś interfejs diagnostyczny do VAG i się troszkę poważniej pobawić. Pracowałem trochę z Autobossem V30 i w zupełności wystarcza, tylko ta cena... Myślałem nad VCDS kabel+program legalny, co sądzicie? Co tym zrobię? Nie mam na myśl kasowania błędów tylko coś poważniejszego co da radę tym zrobić?
Witam
Do tej pory nie zajmowałem się zmianą ustawień, ale nigdy nie zawiodłem się na Viaken.
Pozdrawiam
Do tej pory nie zajmowałem się zmianą ustawień, ale nigdy nie zawiodłem się na Viaken.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony poniedziałek 13 sie 2012, 08:34 przez Pyra, łącznie zmieniany 1 raz.
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
w rodzinie przeważnie VW, na drogach, wśród znajomych też najwięcej VAG jeździ, więc myślę że spłaci się po czasie. Myślę żeby zacząć uczyć się tego i w przyszłości świadczyć takie wlaśnie usługi. Dużo teraz czytam o interfejsach i chyba wybiorę VCDS ale tylko oryginał, będę jeszcze myślał, nie śpieszy mi się, wiec chętnie poczekam na wypowiedzi innych użytkowników
Myślisz że pieniądz z tego będzie? Coś tam diagnostyki liznąłem ale głównie starsze auta vag, soft to vag-com z kabelkiem najtańszym, do tego mam kabelek vag can commander więc i przebieg da się cofnąć itd ale moim zdaniem zarobić teraz ciężko, skoro każdy kabel może sobie kupić sam, wrzucić logi na forum i ma darmową diagnozę, przynajmniej u nas w klubie audi a4. Ja tam może z dwie fuchy zrobiłem za pieniądze, tak to diagnozuję znajomym za darmo.