Czy ktoś zajmuję się tutaj elektroniką samochodową?

....nie pasujące gdzie indziej...
bartex

Czy ktoś zajmuję się tutaj elektroniką samochodową?

Post autor: bartex »

Witam, czy ktoś z was zajmuję się elektroniką samochodową? Chciałbym kupić jakiś interfejs diagnostyczny do VAG i się troszkę poważniej pobawić. Pracowałem trochę z Autobossem V30 i w zupełności wystarcza, tylko ta cena... Myślałem nad VCDS kabel+program legalny, co sądzicie? Co tym zrobię? Nie mam na myśl kasowania błędów tylko coś poważniejszego co da radę tym zrobić?
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Post autor: Pyra »

Witam
Do tej pory nie zajmowałem się zmianą ustawień, ale nigdy nie zawiodłem się na Viaken.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony poniedziałek 13 sie 2012, 08:34 przez Pyra, łącznie zmieniany 1 raz.
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
mick1

Post autor: mick1 »

Po pierwsze - jakie auto?
Po drugie:
http://vcds.pl/index.php?mod=site&id=12
bartex

Post autor: bartex »

w rodzinie przeważnie VW, na drogach, wśród znajomych też najwięcej VAG jeździ, więc myślę że spłaci się po czasie. Myślę żeby zacząć uczyć się tego i w przyszłości świadczyć takie wlaśnie usługi. Dużo teraz czytam o interfejsach i chyba wybiorę VCDS ale tylko oryginał, będę jeszcze myślał, nie śpieszy mi się, wiec chętnie poczekam na wypowiedzi innych użytkowników
Awatar użytkownika
igi

Post autor: igi »

Myślisz że pieniądz z tego będzie? Coś tam diagnostyki liznąłem ale głównie starsze auta vag, soft to vag-com z kabelkiem najtańszym, do tego mam kabelek vag can commander więc i przebieg da się cofnąć itd ale moim zdaniem zarobić teraz ciężko, skoro każdy kabel może sobie kupić sam, wrzucić logi na forum i ma darmową diagnozę, przynajmniej u nas w klubie audi a4. Ja tam może z dwie fuchy zrobiłem za pieniądze, tak to diagnozuję znajomym za darmo.
ODPOWIEDZ