Armytek Predator
Armytek Predator
Cześć
Jestem zainteresowany nowym Predatorem i z tego powodu chciałbym się zapytać czy ktoś was byłby chętny do wspólnego zakupu zmniejszając koszty przesyłki:)
pozdrawiam
Jestem zainteresowany nowym Predatorem i z tego powodu chciałbym się zapytać czy ktoś was byłby chętny do wspólnego zakupu zmniejszając koszty przesyłki:)
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony środa 18 kwie 2012, 12:32 przez supeer, łącznie zmieniany 1 raz.
- Power2Nite
- Power2Nite
greg, dzięki za uświadomienie, będę wiedział, aby nie zamawiac DHL-em.
A próbował ktoś do nich pisac, czy dałoby radę wysłac jakos inaczej, niż DHL-em?
A próbował ktoś do nich pisac, czy dałoby radę wysłac jakos inaczej, niż DHL-em?
Sky Ray King (XML T6 3C) DRY (XML T5 4B) Zebralight H600 FW (XML) Yezl S7 SS (XPG S2 2T) Ultrafire C3 SS (XML T6 3C) Klon TK35 (XML U2 1C) Solarforce L2P (XML T5 4B) Ultrafire A3 (XRE Q5), LedLenser P5 (XRE) Jetbeam Raptor RRT-0 (XPG R5)
Słyszałem że można paczkę wysłać o obniżonej wartości jako osoba fizyczna do osoby fizycznej i wtedy cło kosztuje grosze, tylko wtedy jest ryzyko nie dostarczenia paczki...chyba, ale pewnie w takie coś firmy się nie bawią
Ostatnio zmieniony czwartek 19 kwie 2012, 14:38 przez supeer, łącznie zmieniany 1 raz.
- Power2Nite
Na x paczek od ArmyTeka jakie zamawiałem, tylko raz musiałem zapłacić cło i VAT, wyszło to około 120zł wraz z upoważnieniem DHL. Tylko dlatego nadziałem się na cło bo firma się pomyliła i zadeklarowała 2x wartość na paczce w której były dwie latarki.
Ryzyko w przypadku pojedynczej latarki za 20$ jest pomijalnie niskie.
Ryzyko w przypadku pojedynczej latarki za 20$ jest pomijalnie niskie.
Z zaświeconą latarką mniej widzisz ty, a bardziej widać ciebie.
kurcze, kusisz mnie... musze to przemyslec:) ale dzieki za info
@
a jak myslicie czy to dobry pomysl zeby napisac do armyteka na forum cpf PW co mogliby zrobic aby nie zaplacic taxu i cla...
[ Dodano: 22 Kwiecień 2012, 23:14 ]
Napisałem i odpowiedzieli
W celu obniżenia cła/VATu armytek może ustalić wartość przesyłki np. na 5$ i podpisać ją jako "gift".
Dodatkowo zamiast DHL'a, wysyłka może być za pośrednictwem "Belorussi'ą", wg. nich także bezpieczny i dobry "donosiciel".
Z chęcią udzielą 5 procentowego rabatu:), widać, że idą klientom na rękę.
Szkoda tylko, że brak już tej 20$ obniżki eh ... czekam więc na następna
Z ciekawości zapytam czy ktoś was byłby chętny na zakup jakiegoś produktu Armyteka w tym roku?:)
@
a jak myslicie czy to dobry pomysl zeby napisac do armyteka na forum cpf PW co mogliby zrobic aby nie zaplacic taxu i cla...
[ Dodano: 22 Kwiecień 2012, 23:14 ]
Napisałem i odpowiedzieli
W celu obniżenia cła/VATu armytek może ustalić wartość przesyłki np. na 5$ i podpisać ją jako "gift".
Dodatkowo zamiast DHL'a, wysyłka może być za pośrednictwem "Belorussi'ą", wg. nich także bezpieczny i dobry "donosiciel".
Z chęcią udzielą 5 procentowego rabatu:), widać, że idą klientom na rękę.
Szkoda tylko, że brak już tej 20$ obniżki eh ... czekam więc na następna
Z ciekawości zapytam czy ktoś was byłby chętny na zakup jakiegoś produktu Armyteka w tym roku?:)