Hej, ta latarka przeznaczona jest pod wodę więc na powierzchni nie powinno się jej używać, jednak o elektronice zdecydował właściciel. Proponowałem driver Edima, tam było by 1A lub nawet coś koło 1,3A w diodę jak i zabezpieczenie termiczne więc nie było by obaw o uszkodzenie z przyczyny przegrzania, były by też tryby.
Co do Taskleda to podobno według specyfikacji ma dać radę wpompować po 1A w każdą z diod, jeszcze tego nie sprawdzałem, myślę iż jutro będę wiedział jak się to ma w rzeczywistości. Waga głowicy wynosi 650g , sama szybka waży około 170g i ma grubość 10mm.
Główny korpus jest wykonany z jednego kawałka aluminium, diody spoczywają na płaskiej powierzchni o grubości 10mm która bezpośrednio łączy się z resztą która oddaje ciepło do wody, nie ma tu modułu z diodami który to przez gwint oddaje ciepło do reszty obudowy.
Sam jestem ciekawy jak to się będzie grzało, widziałem taki filmik na youtube jak koleś gotuje jajecznice na latarce, myślę iż tu też się da
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
, tak więc po nurkowaniu będzie można sobie małą przekąskę upichcić hehe. Mam cichą nadzieję iż właściciel zafunduje nam jakieś fotki jak takie coś świeci pod wodą
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
.
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.