U mnie się na to mówi, oszukiwanie ludziPikom pisze:No cóż, każdy popełnia błędy. Ważne, by umiał im stawić czoło

Ragrastin pisze: RagLamp 1.0 AAA
Co do danych technicznych:
Moc rzeczywista około 360lm (jest to deklarowana moc maksymalna)
Zasilanie 3xAAA alkaliczne
Około 3,5h w pracy w najwyższym trybie
Pełna stabilizacja prądu diody
Czas pracy jaki przedstawiłem to 90% prosty wykres pomiędzy w okolicy 340-320 lumenów podczas pracy na bateriach EVIOIA AAA oraz w temperaturze około 10 stopni jest to 3 i pół godziny.
To w końcu jak jest z tą "pełna stabilizacja prądu diody" skoro "pewnie prąd musiał spadać" i "90% prostym wykresem", skoro "jedyny test jaki robiłem to zwykły runtime".Ragrastin pisze:W takim razie będę musiał zmienić w ofercie na 1,5 godzinny.
Napisałem tak ponieważ gdzieś mi się rzuciło na oczy na jakimś amerykańskim forum że Evoia mają 3000mah.
Jedyny test jaki robiłem to zwykły runtime i tutaj wyszło mi te 3h lecz pewnie prąd musiał spadać w czasie lecz wyraźnej zmiany jasności nie było.
mnie razi z racji że były one sprzedane na innych forach z "dawną" specyfikacją - jak dla mnie to zwykłe oszustwo które powinno tylko z tego podowdu być piętnowane.Sprzedałem już paręnaście egzemplarzy i wszyscy są zadowoleni
Heh fajnie że są jeszcze ludzie o tak dużym zaufaniu, ale się chyba "lekko" przeliczyłeśPikom pisze:madmun - ja także cenię sobie opinie osób nieczułych na reklamę ale potrafiących spojrzeć bezstronnie. Cieszą mnie też Twoje słowa, świadczą o (jak dla mnie) słusznej postawieDla tego sprawa "wyszła" i jest "prostowana" - cenimy sobie prawdomówność i nie wciskanie kitu. Jak sam wiesz reklamowanie nieistniejących produktów / cech tychże produktów, jest u nas niemile widziane - stąd dyskusja, krytyka i mam nadzieję właściwa reakcja. A jak widać reklama w czystej postaci ma krótkie nóżki
![]()
Skoro człowiek potrafi (po wskazaniu przez forumowiczów) dostrzec i poprawić błędy (a nie wypiera się i nie udowadnia, że to co pierwotnie napisał to czysta prawda a wszyscy inni się nie znają) to jest nadzieja i jest sens działania forum. I czekamy na poprawki, nie tylko u nas
Kolego, dyskusja nie jest bez sensu - przynajmniej póki nie zostanie wyjaśnione wszystko do końca. Nasi uzytkownicy, a także goście czytający nasze forum mają prawo wiedzieć, że coś tu nie gra. A prawda jest taka, że produktu nie będzie bo ... nigdy nie było - przynajmniej w postaci jaką opisałeś.Ragrastin pisze:Panowie, dalsza dywagacja jest bez sensu, produktu już nie ma i nie będzie w takiej wersji.