Zakrętka jest standardowa, jest to ten ostatni frezowany wzdłużnie element. Latarki od jakiegoś czasu buduję zawodowo z powierzonych lub wskazanych elementów, faktem jest to iż jestem tak zajęty oświetleniami domowymi że na latarki prawie nie mam czasu. Co do kosztów tej latarki to nie sprzedał bym jej nawet za 10000zł bo to latarka dla mojej córki i czas jaki do jej zbudowania poświęciłem jest bezcenny. Każde ze zleceń szacuję indywidualnie i przez PW

więc jeżeli ktoś ma ochotę zapytać o takie szczegóły to poproszę na PW ( inaczej dał bym ten temat w sklepiku

). Tu poproszę o krytykę

. Rozkład światła z takiej latarki jest dla mnie bardzo fajny, do spaceru przez las idealny, na rower oceniam to światełko za prawie optymalne jak dla jeźdźca rekreacyjnego, jednym słowem miły gadżet który z racji gabarytów można nosić zawsze przy sobie. Postaram się pomęczyć Edka o driver który zacznie kontrolować temp. diod może się da namówić

. Jeżeli chodzi o panowanie nad aluminium to zaczyna się to robić dla mnie coraz łatwiejsze, powoli zaczynam składać frezarkę CNC i to powinno pozwolić mi na naprawdę zaawansowane rozwiązania techniczne w moich latarkach, za jakiś czas sami to ocenicie

.
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.