Piszę tego posta poraz drugi. Wcześniej mnie wylogowało i tekst wcięło. Nię będę się rozpisywał więc będzie w skrócie
Zasilanie 3X AAA
Dwa tryby działania: 2x led białe lub jedna czerwona.
Wykonanie:
lepsze od tego w prysznich na 14, 19, 30 diod. Przyczepić się można tylko do włącznika który ma funkcję grzechotki ale tylko w rękach. Żeby zagrzechotał na głowie trzeba się bardzo postarać. Ja tak nie umiem

Działanie: Zasięg do czytania, chodzenia, wymiany zapasu w aucie jest ok. Regulacja pochylenia też dobrze, nie przestawia się. Do 1,5 metra można czytać gazetę, potem światło blednie z każdym metrem. Dla przykładu podam że świecę z okna na drugim piętrze na śnieg i widzę bardzo bladą plamę ok metra średnicy. Więcej od niej nie oczekuję chociaż na opakowaniu jest napisane że zasięg do 65. Jeszcze nią nie rzucałem ale chyba własnie chyba chodzi o rzut w dal latarką

Podsumowując w starej cenie czyli ok 70 zł nie kupiłbym jej. Za 25 zł + koszt wysyłki na aukcjach warta jest polecenia. Kupiłem dwie i na testach wypadły tak samo. Ufam jej bardziej niż prysznicowi w którym po czasie z 19 diod świci 7szt, 5 kolejnych udaje a reszta ciemność. Do podstawowych zadań w sam raz. Do zabaw wolę moje Mte na P7 tylko że nim 40 min to max

Pozdrawiam