Cześć,
Jestem Tomek, czytam forum od 6 lat, a to mój pierwszy post. Trochę głupio mi, że dopiero po tylu latach, ale zawsze jest ten pierwszy raz
Chciałbym poradzić się Was w sprawie latarki, którą kupiłem ostatnio, chodzi o Convoy C8+. Czytałem o niej, oglądałem zdjęcia, filmy, porównania no i mam.
Problemem u mnie jest brak możliwości zmiany trybu. Mam kilka latarek, od Solarforce Grega, Skilkhunta, Convoya H1, nigdzie nie mam z tym problemu, a w C8+ nie umiem. Zastanawiam się nawet czy nie dostałem jakiejś podróbki bez sterownika. Tryb w latarce jest jeden, plus strobo.
Czytałem recenzję na diodek i rzuciło mi się w oczy, że u mnie na pcb nie ma żadnych układów, a sama pcb jest zielona, nie czerwona.
Załączam zdjęcie.
Czy ktoś z Was mógłby mi podpowiedzieć czy faktycznie mam jakąś podróbę czy też jestem łajza i po prostu coś źle robię? Chciałbym po prostu korzystać z 1%, 10, 30, 50, 100, teraz mam chyba tylko 100%.
Pozdrawiam i dzięki z góry za pomoc.
Convoy C8+ i zmiana trybów
Zacznijmy od początku, gdzie kupiłeś latarkę ? Podaj link. Twoja wersja ma mostek, a fabrycznie ich nie ma (chyba że teraz robią "z" (?)). Wrzuć jeszcze foto na wzór tego zdjęcia.
Ostatecznie dostałeś inny sterownik, ale nie pisz że dostałeś bez niego, skoro go ewidentnie widać
Ostatecznie dostałeś inny sterownik, ale nie pisz że dostałeś bez niego, skoro go ewidentnie widać
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
Hej, latarkę kupiłem na Gearbest, załączam zdjęcia:
Znalazłem też linka: https://gearbest.app.link/Dr7KugO69W i widzę, że na zdjęciach pcb wygląda tak samo jak u mnie, czyli jest inna niż na Twoim zdjęciu. Czy to oznacza, że mam jakiś inny sterownik?
Znalazłem też linka: https://gearbest.app.link/Dr7KugO69W i widzę, że na zdjęciach pcb wygląda tak samo jak u mnie, czyli jest inna niż na Twoim zdjęciu. Czy to oznacza, że mam jakiś inny sterownik?
Dokładnie.
A gdzie w opisie aukcji widzisz że masz sterownik Biscotti ? Bo ja takiej informacji nie widzę
A gdzie w opisie aukcji widzisz że masz sterownik Biscotti ? Bo ja takiej informacji nie widzę
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
-
Przeczytaj to.