O dwóch kołach z silnikiem
Witam
Konsolę, mam od Duce, w sumie uważam, że ładniejsza od softailowej, niestety mocowania nie pasują, więc się okazało, że blacha jest przykręcona do konsoli i przyspawana do zbiornika...
Znów się okazało, że polak z wszystkim sobie poradzi.
Pozdrawiam
Jeśli po polsku, do roczników 2000 - 2006, to biorę, bo hamerykańską mam...breshnew pisze:Mam gdzieś serwisówki jakbyś szukał, wtedy PW.
Konsolę, mam od Duce, w sumie uważam, że ładniejsza od softailowej, niestety mocowania nie pasują, więc się okazało, że blacha jest przykręcona do konsoli i przyspawana do zbiornika...
Znów się okazało, że polak z wszystkim sobie poradzi.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Dla pasjonatów Harha DIY, hehe
- Załączniki
-
- [Paper Model Motorcycle] CPT America's Harley From Easy Rider.pdf
- (124.63 KiB) Pobrany 16 razy
Breshnew
Witam
No cóż, byliśmy dziś z żonką na "zamknięciu sezonu motocyklowego" w Gnieźnie. W sumie to dla mnie dopóki śnieg nie spadnie, to można jeździć... więc sezon w pełni.
Po przyjeździe na rynek... no okolice rynku...
Bo rynek wyglądał tak...
zresztą miejsce gdzie zaparkowaliśmy, za kilkanaście minut wyglądało podobnie.
Pozdrawiam
No cóż, byliśmy dziś z żonką na "zamknięciu sezonu motocyklowego" w Gnieźnie. W sumie to dla mnie dopóki śnieg nie spadnie, to można jeździć... więc sezon w pełni.
Po przyjeździe na rynek... no okolice rynku...
Bo rynek wyglądał tak...
zresztą miejsce gdzie zaparkowaliśmy, za kilkanaście minut wyglądało podobnie.
Pozdrawiam
Witam
Decyzja o wyjeździe, w zasadzie zapadła w sobotę. Całą sobotę spędziłem przy budowie szafki maskującej osprzęt kominka (ultimatum od żony), i pod wieczór zadzwonił brat z propozycją.
Pozdrawiam
PS: Brat się ścigał z Ducati, na winklach wychodził do przodu, na prostej djuk nadrabiał... Brachol na HD.
PPS: Piękny "Ponjak"
"No pacz, tej..."breshnew pisze:Łe Pyra, też byłem, mogliśmy pogadać...
Decyzja o wyjeździe, w zasadzie zapadła w sobotę. Całą sobotę spędziłem przy budowie szafki maskującej osprzęt kominka (ultimatum od żony), i pod wieczór zadzwonił brat z propozycją.
Pozdrawiam
PS: Brat się ścigał z Ducati, na winklach wychodził do przodu, na prostej djuk nadrabiał... Brachol na HD.
PPS: Piękny "Ponjak"