O dwóch kołach z silnikiem
Witam
Konsolę, mam od Duce, w sumie uważam, że ładniejsza od softailowej, niestety mocowania nie pasują, więc się okazało, że blacha jest przykręcona do konsoli i przyspawana do zbiornika...
Znów się okazało, że polak z wszystkim sobie poradzi.
Pozdrawiam
Jeśli po polsku, do roczników 2000 - 2006, to biorę, bo hamerykańską mam...breshnew pisze:Mam gdzieś serwisówki jakbyś szukał, wtedy PW.
Konsolę, mam od Duce, w sumie uważam, że ładniejsza od softailowej, niestety mocowania nie pasują, więc się okazało, że blacha jest przykręcona do konsoli i przyspawana do zbiornika...
Znów się okazało, że polak z wszystkim sobie poradzi.

Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Dla pasjonatów Harha DIY, hehe
- Załączniki
-
- [Paper Model Motorcycle] CPT America's Harley From Easy Rider.pdf
- (124.63 KiB) Pobrany 18 razy
Breshnew
Witam
No cóż, byliśmy dziś z żonką na "zamknięciu sezonu motocyklowego" w Gnieźnie. W sumie to dla mnie dopóki śnieg nie spadnie, to można jeździć...
więc sezon w pełni.
Po przyjeździe na rynek... no okolice rynku...

Bo rynek wyglądał tak...

zresztą miejsce gdzie zaparkowaliśmy, za kilkanaście minut wyglądało podobnie.
Pozdrawiam
No cóż, byliśmy dziś z żonką na "zamknięciu sezonu motocyklowego" w Gnieźnie. W sumie to dla mnie dopóki śnieg nie spadnie, to można jeździć...

Po przyjeździe na rynek... no okolice rynku...

Bo rynek wyglądał tak...

zresztą miejsce gdzie zaparkowaliśmy, za kilkanaście minut wyglądało podobnie.
Pozdrawiam
Witam
Decyzja o wyjeździe, w zasadzie zapadła w sobotę. Całą sobotę spędziłem przy budowie szafki maskującej osprzęt kominka (ultimatum od żony), i pod wieczór zadzwonił brat z propozycją.
Pozdrawiam
PS: Brat się ścigał z Ducati, na winklach wychodził do przodu, na prostej djuk nadrabiał... Brachol na HD.
PPS: Piękny "Ponjak"
"No pacz, tej..."breshnew pisze:Łe Pyra, też byłem, mogliśmy pogadać...
Decyzja o wyjeździe, w zasadzie zapadła w sobotę. Całą sobotę spędziłem przy budowie szafki maskującej osprzęt kominka (ultimatum od żony), i pod wieczór zadzwonił brat z propozycją.
Pozdrawiam
PS: Brat się ścigał z Ducati, na winklach wychodził do przodu, na prostej djuk nadrabiał... Brachol na HD.
PPS: Piękny "Ponjak"