Czołówka na ryby do 50 zl
Potwierdzam , kupiłem skilhunta i już kilka nocek ze mną poświecił . 100 % zadowolenia. Moje zdanie jest takie , lepiej wydać raz a dobrze , niż później w najmniej oczekiwanym czasie się wkurzać. Dostałem jakąś czołówkę chyba z biedronki ( pisałem w którymś poście wyżej ) i dioda się ugotowała w niej. Po wyjęciu okazało się że wisi sobie w powietrzu , bez żadnego chłodzenia. Powiedziałem o tym że się sfajczyła koledze który mi ją podarował to nie wierzył. Jakie było jego zdziwienie jak przed wczoraj byliśmy na nocce i holował ładnego sandacza , i jego ta sama czołówka którą podarował mi też padła. Dobrze że byłem obok i moja skilhunt ładnie oświetliła i wspólnie wydobyliśmy sandacza. Efekt jest taki że zamówiłem koledze też skilhunta. Jeszcze raz dzięki za pomoc w doborze czołówki.@GUTEK@ pisze:Autor tematu to sam stwierdził, że nie warto kupować coś co może paść w najmniej oczekiwanym momencie i zainwestował w Skilhunta, który pewnie posłuży mu kilka/kilkanaście lat.skaktus pisze:Jestem ciekawy, czy autor tematu używa sprzętu do łowienia również z allegro, gdzie można dostać wędki po kilka zł i parametrach z kosmosu.
Co do używania tanich wędzisk z allegro to odpiszę Tobie tak. Przy holowaniu ryby 20 kilo plus potrzebne sa kije a nie kijki za kilka zł. Swoja drogą , i nie chwaląc się mam kilka wędzisk które kosztują grubo ponad tysiąc zł. Kto lubi zabawę z karpiami ten wie o czym pisze.
Miałem okazję niedawno testować z kumplem w nocy dwa Fulle (rowery z pełną amortyzacja dla niewtajemniczonych) czerwonym szlakiem Sudetów. Zapalił swoją czołówkę na AA, pojechał. Zapaliłem swojego Skilhunta w trybie low, dogoniłem. Doznał szoku. Po pięciu kilometrach doszedł do wniosku, że zabawa z tą jego nie ma sensu i będzie jechał w moim świetle, bo jak mam swoją zapaloną, to w ogóle nie widać czy ta jego świeci
Rozumiem zbyszek80, że możesz nie mieć lub nie chcieć wydać 100 zł. Ale tak jak koledzy mówili - co jest tanie, jest drogie. Wydałeś 30 zł, jak to padnie, będziesz musiał wydać jeszcze raz, a 30 zł stracone. Na co wtedy wydasz? Na to samo, czy zainwestujesz 50 zł? Zbliżamy się w ten sposób do stówy. A gdy mało korzystasz, to taki Skilhunt starczyłby na lata. Ale ok może czasem mniej boli wydanie 5 x 30 zł niż raz 120 zł... Porady co kupić chłopaki dali. Decyzja Twoja, zakładając, że obecny zakup nie pożyje długo. Życzę by sprawował się jak najlepiej.
Rozumiem zbyszek80, że możesz nie mieć lub nie chcieć wydać 100 zł. Ale tak jak koledzy mówili - co jest tanie, jest drogie. Wydałeś 30 zł, jak to padnie, będziesz musiał wydać jeszcze raz, a 30 zł stracone. Na co wtedy wydasz? Na to samo, czy zainwestujesz 50 zł? Zbliżamy się w ten sposób do stówy. A gdy mało korzystasz, to taki Skilhunt starczyłby na lata. Ale ok może czasem mniej boli wydanie 5 x 30 zł niż raz 120 zł... Porady co kupić chłopaki dali. Decyzja Twoja, zakładając, że obecny zakup nie pożyje długo. Życzę by sprawował się jak najlepiej.
Problem z taniochą jest taki, że przestają świecić w najmniej odpowiednim momencie. Bez ostrzeżenia.
Działało i padło.
Trafi się w środku lasu i będzie problem.
Latarka, nóż i buty. Niektórzy dodają jeszcze plecak. Na tym sprzęcie nie należy oszczędzać bo wyjdzie oszczędność bokiem.
Działało i padło.
Trafi się w środku lasu i będzie problem.
Latarka, nóż i buty. Niektórzy dodają jeszcze plecak. Na tym sprzęcie nie należy oszczędzać bo wyjdzie oszczędność bokiem.
Wiecznie w drodze.
- Gwidon1701
Koledzy czy testował może ktoś może coś takiego ?
Boruit
Wiem że najlepiej było by kupić skilhunt h03 , ale do tej pory używałem latarek z biedronki i mi wystarczały . Teraz chciałbym coś zasilane ogniwami 18650 i z latarek budżetowych spodobały mi się właśnie te Boruit .
Pytanie już nie aktualne , zamuwiłem skilhunt h03.
Boruit
Wiem że najlepiej było by kupić skilhunt h03 , ale do tej pory używałem latarek z biedronki i mi wystarczały . Teraz chciałbym coś zasilane ogniwami 18650 i z latarek budżetowych spodobały mi się właśnie te Boruit .
Pytanie już nie aktualne , zamuwiłem skilhunt h03.
Ostatnio zmieniony niedziela 10 gru 2017, 09:14 przez Gwidon1701, łącznie zmieniany 2 razy.
- Gwidon1701