Banggood
To i ja pochwalę Banggood. Zamówiłem rzecz za 9 dolców. Przysłali tańszą wersję. Napisałem, że się pomylili i czy mam im odsyłać. Zaproponowali, żebym zatrzymał przedmiot, a oni wyślą ponownie właściwy. Do tego wysłali przesyłką rejestrowaną.
Mactronic Black Eye @Noctigon XP16 V2 XP-L V6 3C LED /Nanjg 105c 2,1A
BLF Special Edition X6 CREE XM-L2 U2-3C 1A/3C
BLF A6 CREE XPL 1600LM 7/4modes EDC
BLF Special Edition X6 CREE XM-L2 U2-3C 1A/3C
BLF A6 CREE XPL 1600LM 7/4modes EDC
Wszystko zależy od przewoźnika. GB ma jakieś nierejestrowane i częsciowo rejestrowane, które dochodzą szybciej niż inne ale generalnie przy zwykłych rejestrowanych nie ma różnicy skąd się zamawia (no chyba, że szwedzką albo holenderską pocztą). Generalnie jest wszystko po staremu, tylko BG wysyła obecnie wolniejszym i pewnie tańszym przewoźnikiem.
Reklamacje w BG zawsze były ich mocną stroną, godną do naśladowania przez innych, mimo, że 1x musiałem walczyć o swoje ale zawsze byłem zadowolony z rozwiązania (zazwyczaj sami od siebie dawali satysfakcjonujące propozycje).
Reklamacje w BG zawsze były ich mocną stroną, godną do naśladowania przez innych, mimo, że 1x musiałem walczyć o swoje ale zawsze byłem zadowolony z rozwiązania (zazwyczaj sami od siebie dawali satysfakcjonujące propozycje).
W razie czego piszemy na cservice@banggood.com, czasem trafi się wadliwy towar bo wiadomo jak to z chińszczyzną, jeszcze nigdy nie robili mi problemów z reklamacją, 2-3 maile wystarczą. Problem tylko jest w tym że gdy my do nich piszemy to oni śpią, a gdy oni odpisują to śpimy my. W rezultacie wysyłamy i odbieramy jednego maila na dobę i można mieć wrażenie że to tyle trwa. Choć czasem siedzą w nocy i odpisują w miarę na bieżąco.
Ostatnie dłuższe przesyłki można zrzucić trochę na strajk celników i późniejsze ŚDM gdzie trzepano dokładniej. Teraz powinno wrócić do normy. Dziś doszła do mnie lutownica na usb i cyna. O ile pierwsze ok, to z cyną pojechali równo. 43g ze szpulą przy deklarowanej 50g Chińskie miary są jakieś inne niż te nasze. Może przyciąganie inne mają, to i waga inna.
Znów planują jakieś szaleństwo zakupowe. Czas chyba kupić sejf i zamknąć tam karty
Znów planują jakieś szaleństwo zakupowe. Czas chyba kupić sejf i zamknąć tam karty
http://www.banggood.com/Qualcomm-Certif ... 19904.html
Nie zapomnij o dobrym kablu USB. Większość nie nadaje się do ładowania.
M
Nie zapomnij o dobrym kablu USB. Większość nie nadaje się do ładowania.
M
My flashlight is smaller than yours...
Ten http://www.aliexpress.com/item/For-LG-o ... 48343.html kabel testowałem przy 2A i jest bardzo dobry.
M
M
My flashlight is smaller than yours...
Ależ są: BlitzWolf® BW-C6 30W lub takie cacuszko Xiaomi ROIDMI 12-24V to 5V 2.1Arafalklis pisze:Ładowarka wygląda na naprawdę dobrą. Nie ma wariantu z dwoma portami?