Co lepszego od K40M ?
Zniechęcająco, na te "lepsze", działa ich cena. Niestety. Mocno i dobrze, świeci EagTac Sportac ZP10L9 ale poza tym, że jest droga, jest też nieergonomiczna. Rączka jest za chuda. No i do trzymania "prysznica" trzeba by się przyzwyczajać Inna nieporęczna - Olight X6 z akumulatorem do tornistra. Fenix LD75C, może dawać za dużo w szerz, Ale świeci interesująco.
Jak do starych XM-L2 U2 mają się nowości, czy warto je brać mocno pod uwagę, odrzucając niejako, te starsze ? Choć, jak widać, te stare są wciąż nie gorzej świecące
Jak do starych XM-L2 U2 mają się nowości, czy warto je brać mocno pod uwagę, odrzucając niejako, te starsze ? Choć, jak widać, te stare są wciąż nie gorzej świecące
Nie robi? Wg mnie jednak robi (odległość 100m):Volo pisze:Ten K60 w porównaniu do K40M jakoś nie robi wrażenia.
Jak na cenę ponad 2 razy większą, mocą nie powala.
http://theflashlightforum.com/index.php?topic=825.0
Różnią się sense resistors.
K40m ma R082 a K60 nie dowidzę jakie ale inna wartość.
W mojej K40m wymieniłem i teraz idzie w diodę ponad 7A Chłodzenie tez poprawione.
M
K40m ma R082 a K60 nie dowidzę jakie ale inna wartość.
W mojej K40m wymieniłem i teraz idzie w diodę ponad 7A Chłodzenie tez poprawione.
M
- Załączniki
-
- k40m.jpg (102.52 KiB) Przejrzano 927 razy
-
- k60 driver.jpg (93.19 KiB) Przejrzano 927 razy
My flashlight is smaller than yours...
Thrunitr TN42S, mam, jest super, bardzo przyjemny neutral, na Torch.pl jest moja recja, tylko realu świeci szerzej niż na fotkach.dbx pisze:Czy jest latarka która byłaby w cenie K40M a świaciła wyraźnie dalej i w miarę szeroko. Ważne jest, by jej najwyższy tryb świecił bez kuriozalnych spadków po kilkunastu sekundach lub kilku minutach. K40M świeci aż osłabnie, na najwyższym trybie ok. godziny.
Może być ostatecznie thrower.
Albo Acebeam K65, tylko ma kiepską barwę światła.
Eh, chodziło mi, oczywiście, o TN40S
Kupujesz na:
www.thrunite.com
Wysłka jest z magazynu Amazona, który jest pod Poznaniem. Wysyłają DHLem, na drugi dzień masz latarę
Kod THRUNITE obniża cenę o 5%.
Rok temu, przed Wielkanocą, była promocja -20%. Może i w tym będzie.
Kupujesz na:
www.thrunite.com
Wysłka jest z magazynu Amazona, który jest pod Poznaniem. Wysyłają DHLem, na drugi dzień masz latarę
Kod THRUNITE obniża cenę o 5%.
Rok temu, przed Wielkanocą, była promocja -20%. Może i w tym będzie.
Ale że co?
Że po angielsku?
Płaci się PayPalem. Konto zakłada się w 2-3min, jest po polsku.
Później robisz przelew z konta bankowego do PayPala (wszystko jest bardzo proste).
Dodajesz latarkę do koszyka, wpisujesz kod, klikasz na zapłać, i tyle. Kurier przywozi latarkę. W razie czego można odesłać i zwracają kasę za latarę
Że po angielsku?
Płaci się PayPalem. Konto zakłada się w 2-3min, jest po polsku.
Później robisz przelew z konta bankowego do PayPala (wszystko jest bardzo proste).
Dodajesz latarkę do koszyka, wpisujesz kod, klikasz na zapłać, i tyle. Kurier przywozi latarkę. W razie czego można odesłać i zwracają kasę za latarę