nasze (?) forum a ostrzeżenia.

....nie pasujące gdzie indziej...
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

Porównywanie zasad panujących na tym forum do elektrody to przesada. Moim zdaniem światełka są bardzo liberalne pod wieloma względami, a kilka prostych zasad nikomu nie zaszkodzi, bo strach pomyśleć jakby to wyglądało gdybyśmy nie mieli żadnych zasad. Regulamin jest krótki, zwięzły i dla każdego logiczny.
Co do wspomnianego kolegi to osobiście tłumaczyłem mu jak robić polskie znaki na iOSie: http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?p ... ht=#213792 Przyjął do widomości, po czym za chwilę w innym temacie spotkałem Pyrę, który znowu musiał kolorować jego posty. Pyra zrozumiałem Twój ból i syzyfową pracę. :mrgreen:
Niestety iOS nie sprawdza pisowni z marszu więc muszę uważać co piszę i często sprawdzać, bo święty nie jestem i ortografia nie jest moją najlepszą stroną. Często widzę, że jak zrobimy niechcący drobny błąd to Pyra go poprawi bez kolorowania i dzięki mu za to, ale jak ktoś przegina to po to są ostrzeżenia żeby je dawać. :evil:
Gdyby mogło mi czegoś brakować w tej kwestii to pod pisanym postem opcji "pisownia", ale radzę sobie i bez tego z drobną pomocą Pyry. ;)
Ostatnio zmieniony piątek 15 sty 2016, 17:29 przez piciex, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
robak1989

Post autor: robak1989 »

To usuń stopke. W/g regulaminu również jest zakaz reklamy.
Odnośnie reklamy, to nie Ty mi na nią zezwoliłeś i nie Ty będziesz kazał mi ją usuwać. I zastanów się, bo strzelanie z ucha lubi się utrwalać w życiu codziennym. A to nie jest już dobre..

Pozdrawiam!
fotorondo

Post autor: fotorondo »

robak1989, wyluzuj ;-)
belushi

Post autor: belushi »

robak1989 pisze:
To usuń stopke. W/g regulaminu również jest zakaz reklamy.
Odnośnie reklamy, to nie Ty mi na nią zezwoliłeś i nie Ty będziesz kazał mi ją usuwać. I zastanów się, bo strzelanie z ucha lubi się utrwalać w życiu codziennym. A to nie jest już dobre..

Pozdrawiam!
Postawa frustrata.
Szkoda, ze jesteś z Bieszczadów. I szkoda ze stracileś klienta. Niejednego, reklame masz zapewnioną. Darmową. Dlaczego ? Z dwóch powodów:
1. Jak już pisałem- nie chodziło o personalne podejście tylko o całokształt forum a Ty walisz do mnie osobiście.
2. Pokaż mi koleżko sniegowy w którym miejscu strzelam z ucha. Kiedyś za takie pomówienia dostalbyś w czajniczek. Tylko dla mnie kiedyś to było wtedy jak Ty (wnoszę po nicku) chodziłes w tetrach.

B
PS. tak, to bylo personalnie.
Awatar użytkownika
artur_n

Post autor: artur_n »

Ta dyskusja do niczego nie prowadzi i robi się coraz mniej przyjemnie!

Ja sie pytam gdzie admini!?
Everybody lies...
Awatar użytkownika
Ebola

Post autor: Ebola »

Koledzy wyluzujcie, nie ma sensu się boczyć, kłócić czy bić. Na forum do tej pory panowała pokojowa atmosfera i szkoda tego psuć. A co do osta za alkohol, to o ile umiem czytać ze zrozumieniem to Calineczka pisał iż należy to traktować jako prośbę... A tu tak bez upomnienia ostrzeżenie, rzeczywiście to trochę niefajne... :roll:
artur_n pisze:Ta dyskusja do niczego nie prowadzi i robi się coraz mniej przyjemnie!

Ja sie pytam gdzie admini!?
Większość z nas to dorośli ludzie, więc powinniśmy potrafić się porozumieć i dogadać sami, bez pomocy władz forum, nie uważasz?
Awatar użytkownika
Bocian
Site Admin

Post autor: Bocian »

Panowie, bez wycieczek osobistych, bo za moment się zrobi czerwono w temacie :evil: Jestem ten dobry ale do czasu... Nie każdy ma ochotę czytać waszą słowną szermierkę i jak macie coś niedopowiedziane, to nalegam aby zrobić to na PW.
Sometimes darkness can show you the light
Awatar użytkownika
Jimmy

Post autor: Jimmy »

Również dziwię że nie lecą kolejne bany dla niesfornych userów. Forum jest "prywatne" i jak najbardziej może mieć swoje zasady ustalone przez Administracje.
Administracja mogłaby wymyślić np. że każdy post powinien zaczynać się np od hasła "Kocham światełka" :mrgreen: i każdy kto chce być na forum musiałby to respektować.

Dla mnie sprawa jest prosta: nie chcesz stosować się do regulaminu -> rezygnujesz z forum i tyle. Jednak zawsze znajdą się buntownicy i po to są ostrzeżenia żeby się ich pozbywać. Niestety pobłażanie łamaczom regulaminu do niczego dobrego nie prowadzi. Sam jestem moderatorem na innym forum i już przerabiałem nie raz podobne sytuacje.
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

Panowie, o alkoholu pisałem dlaczego i powtarzał się nie będę. Nie chcę i tyle. Ktoś musi to niech sobie znajdzie miejsce w necie gdzie można się wirtualnie trykać buteleczkami. To pewnie 99,9% reszty sieci. Tak jak pisał Pyra-zastanowić się, czy nie da się inaczej tego napisać? Pewnie da. To nie podlega dyskusji, ten cały alkohol. Taka moja osobista prawie nienawiść do publicznego namawiania do picia,celebracji picia. Żeby nie było, sam piję choć nigdy nie byłem pijany.
Ad wycieczek osobistych, polecieliście Panowie. Nisko, aż smutno czytać. Jak dzieciaki, naprawdę. Nie obrażając dzieciaków, bo są i głupi starcy na tym świecie.
Jak się komuś ostrzeżenia nie podobają to proszę zgłaszać do adminów, dobrych, złych, wszystkich. Niestety nie potrafimy olewać problemów i wszystko czytamy, wszystkie problemy staramy się rozwiązywać.
Dodam może, że klimat forum tworzymy my wszyscy. Zazwyczaj Ci, którym się on nie podoba odpadają bądź, rzadko, pomagamy im odpadać. I tak jest dobrze. W moim zamierzeniu miało to być forum ludzi dobrej woli o specyficznych zainteresowaniach. I chyba udało się. A jeśli komuś(w subiektywnej ocenie administracji) tej dobrej woli zabraknie, żegnamy się. Ta jakże deficytowa w dzisiejszych czasach cecha, DOBRA WOLA, jest tutaj najważniejsza. Mieliśmy tu moderatorów z wielką wiedzą merytoryczną i sianem w butach, zostali bez mrugnięcia okiem zbanowani. Wiedzę można zdobyć, choćby dzięki koledze z forum. Siana z butów pozbyć się bardzo ciężko. Przede wszystkim bądźmy do siebie pozytywnie nastawieni ;) I będzie dobrze, Panowie.
Zapraszam zatem do merytorycznej dyskusji, pomagajmy sobie przeżyć na tym ziemskim padole. ;)
Zamykam temat, mam nadzieję, wyczerpany.
Zablokowany