Bo ogniskowe obu aparatów się nie spotkały w 1 punkcie i oba obrazy są przesunięte. Zobacz w innym temacie zdjęcie kubka - dokładnie ten sam efekt widać.GanzConrad pisze:Dlaczego dolna część radiatora jest zimna? Wygląda jakby radiator był zanurzony w wodzie.
Żarówki LED E27/E14 11W 3000/4000K 1200/1080lm 80+/90+
-
-
Bocian, a nie włączyłeś trybu macro? ...
Edit: chyba po prostu za blisko było, nawet jak na maksymalny tryb... dopiero zauważyłem z jakiej odległości było to robione.
Temperatura między żeberkami może być zawyżona przez odbicia od sąsiadów - mój grzejnik elektryczny między żebrami potrafi pokazać >120 stopni kiedy ma naprawdę ok. 85-90
Edit: chyba po prostu za blisko było, nawet jak na maksymalny tryb... dopiero zauważyłem z jakiej odległości było to robione.
Temperatura między żeberkami może być zawyżona przez odbicia od sąsiadów - mój grzejnik elektryczny między żebrami potrafi pokazać >120 stopni kiedy ma naprawdę ok. 85-90
Ja tam widzę dwa konie i jednego bez nóg czyli razem 3 sztuki.ElSor pisze:PS dzięki takiemu zjawisku możesz zobaczyć na poniższym obrazku konia:
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
A wiadomo kiedy pojawią się wersje budżetowe? Bo już się zdecydowałem na 3 szt. obecnie dostępnych o CRI 97, ale może też jakąś budżetową bym przygarnął i nie chcę dublować wysyłek. Jest szansa na zdjęcie przedstawiające wersję obecnie dostępną, budżetową i typową żarówkę (o ile producent coś takiego posiada ) , tak dla porównanie wielkości?
To super, że doszła wersja 2700K, kolega i moja żona się ucieszą ale w innej sprawie piszę.
Czy takiej LEDówce nie będzie szkodzić włącznik z neonówką? W jednym miejscu w mieszkaniu bardzo mi zależy na tym podświetlanym włączniku, że gdyby miał szkodzić, to zostaję przy halogenie.
Pozdrawiam, Kuba
Czy takiej LEDówce nie będzie szkodzić włącznik z neonówką? W jednym miejscu w mieszkaniu bardzo mi zależy na tym podświetlanym włączniku, że gdyby miał szkodzić, to zostaję przy halogenie.
Pozdrawiam, Kuba
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255