P.S. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany HC90 to wisi na allegro w bardzo okazyjnej cenie

Zupełnie nie rozumiem fascynacji tym przeciętnym kawałkiem aluminiowej rurki od Zebry:) W czym ma to być lepsze od Nitecore czy innych podobnych technicznie latarek? W czym to przewyższy Petzla Nao?Liro pisze:Właśnie dotarła do mnie Zebralight H32w. Niezłe cacko, za tego Petzla bym się nie zamienił
Dla mnie to jest po prostu perfekcja. Nitecore wygląda jak tania podróba Zebry.
Przewaliłem ostatnio trochę informacji w temacie tego co teraz można kupić pod nazwą czołówka. Wśród dostępnych rozwiązań technicznych Petzl wyróżnia się ewidentnie ciekawymi pomysłami. Widać od razu, że ludzie w tej firmie główkują lepiej niż ta cała reszta, która co najwyżej opanowała obróbkę aluminium i prześciga się w tym na różne możliwe sposoby:).marmez pisze:
Ja czekam, aż ktoś łaskawie zrobi jednoczęściową czołówkę z taką zmyślną podwójną optyką jaką ma np. Tikka XP z 2014 roku, bo Petzl tam pięknie wykorzystał każdy jeden lumen jakich niewiele może dać zasilanie 3xAAA. To będzie czad! Tylko mi nie piszcie, że się nie da