1- MC-E zimna ( według mnie całkiem ciepły kolorek ) , jak nie którzy wiedzą od tej diody odpadła soczewka w wyniku upadku z modułem na ziemię, soczewkę wkleiłem na poxypol i trzyma się całkiem dobrze.
2- kolimator standardowy od ledów cree 15 stopni, potem sprawdzę jeszcze z 8 stopniowym.
3- driver Edima , w max daje około 2,5A , tryby to 4 ciągłe i jeden strobo.
Co do rozkładu światła to 15 stopni robi to ślicznie, mamy taki fajny flood z niezłym zasięgiem, sprawdzę jeszcze 8 stopni, może być troszkę dalej jednak obawiam się o to by nie było widać kwadratowych emiterów na beamie. Do kompletu można zafundować sobie włącznik na kierownicy co znacznie ułatwia zmianę trybów lampki. Zalecam zasilanie tego stwora 3x18650 równolegle co pozwoli na ponad 2h pracy w max jak i nie spowoduje iż zasobnik na aku będzie zbyt duży. Roweru jeszcze nie kupiłem ale mam zamiar i kilka lampek jeszcze pewnie zbuduję

Fotki jak świeci chyba już nie dzisiaj, mam dosyć , walczyłem dziś z jedną taką wieloledową latarką made in China i prawie mnie do szewskiej pasji doprowadziła, właściciel tego światła dobrze wie o czym piszę

Pozdrawiam.