Mam wersje extended i wiem jak zaprogramować stroboskop tylko nie wiem czy można zaprogramować ukryty stroboskop. Ostatnio zauważyłeem że chyba 5 klikiem włączyłem strobo. Można go normalnie programować? Z góry dzięki.
Świetna latareczka
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Moderator: greg
Wszystko normalnie. Sterownik w takiej wersji potrafi liczyć tylko czas włączenia latarki, czyli pomiedzy jednym klikiem (wyłączeniem) a drugim. Gdyby jeden klik miał zmianiać tryb, to każde wyłączenie (niezależnie od czasu wyłączenia) też by zmieniało tryb.hornit pisze:Pytanie do grega a może i do innych użytkowników : Mam zaprogramowane dwa tryby jasności, 30 i 100 %. Jak zmieniam tryb to muszę kliknąć dwa razy bo raz nie zmienia trybu.
Ps. Nie mam zaprogramowanych trzech trybów tylko dwa (to odp.na przyszłość)
Prędzej czy później w nowej smyczy ta cienka linka też się przetrze. W swojej X1 zaczepiłem niewielkie kółko, można też zaczepić kółko do Victorinoxów. Wtedy można sobie zrobić smycz z paracordu.sloniu_21 pisze:greg, napisz proszę na 1. stronie czy do latarki jest dodawana smyczka na rękę.
Wie ktoś może gdzie w Polsce kupić taką krótką smycz, bo w starej latarce pękła mi ta cienka linka? A może przez ten otwór da się przeciągnąć kawałek paracordu? Typowy paracord ma przekrój 4 mm. I gdzie można dokupić klipsa to noszenia w kieszeni?