Co sobie ostatnio kupiliście?
Miło słyszeć dobre słowa o niej Wolny wydruk z PDF biorę pod uwagę, ponoć trochę pomaga rozszerzenie RAMu, standarwodo mają 2-4MB a można do 66MB (nieoficjalnie do 128 ponoć) i też pomoć pomaga dołożenie modułu do PostScript, może uda mi się też taki dorwać. Choć z tym modułem PS to tylko raz coś takiego na allegro czytałem i nie mam potwierdzenia, czy to prawda.Losiu pisze:Jedyny mankament jaki z nią jest to wydruk z PDF'a z prędkością 1 strona na 1-1,5 minuty - tyle czasu przetwarza dane
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Ostatnio kupiłem zszywki TOPEX do tackera, drobnym drukiem był napis "wyprodukowano przez STANLEY dla topex poska"fxxx pisze:800 L/min walter 3-cylindrowy, 7kW tak, że nie braknie powietrza.
Stanley owszem, ale z normalnego sklepu, nie z marketu. Różnica jest znaczna.
BTW jak ktoś potrzebuje miarę zwijaną to tylko stanley właśnie.
A ja zakupiłem sobie ostatnio:
-Kross SFX500, już przemodziłem nieco w nim
Przedni amorek to SR Suntour XCR 130 mm skoku, oczyszczony, potem zalany olejem Taka psudo kąpiel, ale za to jak czułość wzrasta , nowe klamkomanetki Shimano, nowe hamulce, nowe opony Rubena 26 x 2,25 teraz myślę coś o oświetleniu...
-100 elementowy zestaw narzędzi z biedronki
-chińska żarówka z marketu chińskiego, 5 x 1W, całe 10 zł, pociąłem sobie nią palce
-ego Twist x 2 z 5 klikiem oraz regulacją napięcia + 4 cleanomizery górnogrzałkowe, 2 x dolnogrzałkowe + beczka kinga + płyny, wszystko za całe 100 zł
-Kross SFX500, już przemodziłem nieco w nim
Przedni amorek to SR Suntour XCR 130 mm skoku, oczyszczony, potem zalany olejem Taka psudo kąpiel, ale za to jak czułość wzrasta , nowe klamkomanetki Shimano, nowe hamulce, nowe opony Rubena 26 x 2,25 teraz myślę coś o oświetleniu...
-100 elementowy zestaw narzędzi z biedronki
-chińska żarówka z marketu chińskiego, 5 x 1W, całe 10 zł, pociąłem sobie nią palce
-ego Twist x 2 z 5 klikiem oraz regulacją napięcia + 4 cleanomizery górnogrzałkowe, 2 x dolnogrzałkowe + beczka kinga + płyny, wszystko za całe 100 zł
ILPT
Mały wysyp:
EagleTac T20C2 z full zestawem akcesoriów - filty, dyfuzor, ref SMO i OP, smyczka, pasek, smar, oring, pokrowiec, koronka, plastkowy ring... Jeszcze tylko zmiana XR-E na XP-G2 i będzie super lampka. W T100C2 brakowało mi low, tutaj jest. Co ciekawe dyfuzor jak i filtry nie sa zakładane, a wkręcane w miejsce koronki.
NovaTac Storm - mam już swojego NovaTaca, ale ten miał super klips i trzeba było kupić. Klips oczywiście siedzi już w moim NT.
Motorola Defy - kupiona jako awaryjka / telefon w góry w zastępstwo Wave'a. Póki miałem iPhonea 4 ekran 3,5 cala był dla mnie git. Teraz używam Motoroli RAZR z 4,3 cala i miałem zonk - nie wierzyłem że ten ekran ma 3,7 cala (mierzyłem suwmiarką ) i jak coś tak małego można używać. I coś zauważam u siebie ciągotki do Motek - już mam dwie, a jeszcze V3 bym łyknął. A dziewczyna ma Samsunga - będziemy mogli mieć dzieci?
Taka Omnia po wyłączeniu, tylko x oryginalnej ładowarki, uruchomiona nie miała problemu z wszelkiego rodzaju ładowarkami USB. Galaxy S natomiast ze wszystkiego i zawsze.pier pisze:Pyra jaki Samsung?
Mój Galaxy S Advance bierze prąd ze wszystkiego.
edit
Omnia oczywiście po instalacji odpowiedniego patcha, bo tak to z USB jedynie po uruchomieniu Active Sync.
Jeśli mnie pamięć nie myli, to Galaxy S ładował się z małej baterii słonecznej, a Motka RAZR już nie. Jak DEFY będzie wybredna to tragedia, bo ma w zamyśle być terenowa, więc łykać prąd z powerbanków czy nawet ładowarki słonecznej.
Ostatnio zmieniony środa 17 lip 2013, 12:42 przez Kazik, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zepsułem Omnie podłączając ją pod USB z ładowarki Biedronkowej.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Ja sobie kupiłem nóż Ganzo G704, niby z ostrzem ze stali 440C.
Szukałem jakiegoś poręcznego noża do 20$ i tylko ten się spodobał, mam nadzieję że nie będzie tandetny
http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... ical-survi
Szukałem jakiegoś poręcznego noża do 20$ i tylko ten się spodobał, mam nadzieję że nie będzie tandetny
http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... ical-survi