Problem z latarką cree
- smokuxx1987
A tam chin szukać jak dobrze popatrzysz na alledrogo to też znajdziesz coś ciekawego. W środę zakupiłem UF C8 za 54zł jak przyjdzie to porobię zdjęcia i pochwale się wnętrzem. Ten sam sprzedawca ma też Uniquefire uf-2100 w tamtym roku zakupiłem u niego właśnie taką latarkę przesmarowałem gwinty wstawiłem sterownik 8*AMC i działa jak marzenie. Do tego jest bardzo dobra na rower bo świeci szeroko.
Za 2zł w elektronicznym to Ty kupisz 5mm diodę białą.
Kolego, żeby przerobić tą latarkę, tzn wyciągnąć z niej coś sensownego, to musisz wytoczyć nową pigułę, kupić diodę oraz sterownik.
Koszt ok 80-100zł więc sam widzisz Za tyle możesz na forum kupić przerobioną latarkę dającą realne 800lm + ładowarkę.
Kolego, żeby przerobić tą latarkę, tzn wyciągnąć z niej coś sensownego, to musisz wytoczyć nową pigułę, kupić diodę oraz sterownik.
Koszt ok 80-100zł więc sam widzisz Za tyle możesz na forum kupić przerobioną latarkę dającą realne 800lm + ładowarkę.
Witam
Pozdrawiam
Niestety, ale nie jest to "zwykła" dioda 5mm a 0,5w, typowy "chińczyk" tylko przez nich stosowany.macgap90 pisze:No, a co Ty innego widzisz na tych zdjęciachDNF pisze:Za 2zł w elektronicznym to Ty kupisz 5mm diodę białą.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.