PF126p z 1979r NOWY
PF126p z 1979r NOWY
Witam
Widzieliście tego maluszka z allegro, a jaka jest już cena...szok
W czasie pisania postu 181 400 pln
Może troszkę hazardu, typujcie jaka będzie cena końcowa. Kto będzie najbliżej ten otrzyma co...no właśnie wymyślmy coś.
http://allegro.pl/fiat-126p-1979r-fabry ... 12169.html
Ale się gościowi trafiło...
Widzieliście tego maluszka z allegro, a jaka jest już cena...szok
W czasie pisania postu 181 400 pln
Może troszkę hazardu, typujcie jaka będzie cena końcowa. Kto będzie najbliżej ten otrzyma co...no właśnie wymyślmy coś.
http://allegro.pl/fiat-126p-1979r-fabry ... 12169.html
Ale się gościowi trafiło...
pozdrawiam Tomek
"Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca."
Antoine de Saint-Exupery
Antoine de Saint-Exupery
Właśnie chciałem już wczoraj o nim wrzucić info
Cena z kosmosu ale jak pewnie już przeczytaliście w linku z aukcji taki fiat trafia się raz w życiu jak w lotka dlatego trochę rozumiem fakt że ktoś bogaty chce dać za niego ponad 200k zł .
Do końca jeszcze kilka godzi , trochę reklamy zrobiły mu też media - bo na kilku portalach było o nim ale sądzie że 210-220k jeszcze dojdzie.
Cena z kosmosu ale jak pewnie już przeczytaliście w linku z aukcji taki fiat trafia się raz w życiu jak w lotka dlatego trochę rozumiem fakt że ktoś bogaty chce dać za niego ponad 200k zł .
Do końca jeszcze kilka godzi , trochę reklamy zrobiły mu też media - bo na kilku portalach było o nim ale sądzie że 210-220k jeszcze dojdzie.
elektroda.pl
Witam
Coś mi tu śmierdzi... mieliśmy malca z 1978r i na 100% tylna klapa była tylko na kwadratową tablicę, śruby przy kierunkach nie miały plastykowych łbów to chyba było dopiero po FL. Niby rok różnicy, ale... No i wyobrażacie sobie żaby opony po 30 latach były w takim stanie?
Pozdrawiam
Coś mi tu śmierdzi... mieliśmy malca z 1978r i na 100% tylna klapa była tylko na kwadratową tablicę, śruby przy kierunkach nie miały plastykowych łbów to chyba było dopiero po FL. Niby rok różnicy, ale... No i wyobrażacie sobie żaby opony po 30 latach były w takim stanie?
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Przecież wysokie kwoty licytują sami bez żadnego komentarza albo tylko z negatywami. Nikt na poważnie tyle nie zapłaci.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Dokładnie, ludziska się zwyczajnie bawią i niewiele z tego będzie.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Witam
Pamiętajmy, że były dwie montownie maluszków w Tychach i Bielsku Białej, różnica w jakości była duża. Z tego co pamiętam różnica zewnętrzna polegała na emblemacie na pasie przednim. Były dwa rodzaje napisów: FIAT i POLSKI FIAT. Tychy montowały dokładniej i miały emblemat FIAT [chyba].
Byłem pod Tarnowem u właściciela kilkunastu starych samochodów, który jest posiadaczem [widziałem] malucha z ostatnim numerem seryjnym jaki zjechał z taśmy montażowej.
To już chyba są jaja cena obecna 400 100 pln.
Wydaje mi się, że koleś mógł je wymienić przy próbie ich odkręcania, pewnie styki były zaśniedziałe, ale tej informacji już nie podał. Co do opon to stojąc w garażu gdzie słonko nie świeciło...czasami mogłyby się uchować. Na pewno są potraktowane środkiem czerniącym i konserwującym gumę np. SONAX.Pyra pisze:Coś mi tu śmierdzi... mieliśmy malca z 1978r i na 100% tylna klapa była tylko na kwadratową tablicę, śruby przy kierunkach nie miały plastykowych łbów to chyba było dopiero po FL. Niby rok różnicy, ale... No i wyobrażacie sobie żaby opony po 30 latach były w takim stanie?
Pamiętajmy, że były dwie montownie maluszków w Tychach i Bielsku Białej, różnica w jakości była duża. Z tego co pamiętam różnica zewnętrzna polegała na emblemacie na pasie przednim. Były dwa rodzaje napisów: FIAT i POLSKI FIAT. Tychy montowały dokładniej i miały emblemat FIAT [chyba].
Byłem pod Tarnowem u właściciela kilkunastu starych samochodów, który jest posiadaczem [widziałem] malucha z ostatnim numerem seryjnym jaki zjechał z taśmy montażowej.
To już chyba są jaja cena obecna 400 100 pln.
Ostatnio zmieniony niedziela 26 maja 2013, 13:43 przez tomeksz68, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam Tomek
Antoine de Saint-Exupery
Antoine de Saint-Exupery
Coś mi się wydaje, że przed zakończeniem aukcji oferty zostaną odwołane.
Ale skąd wziął pacjent 200 osób, które mu podbijają cenę.
Z tym, że w tym momencie działają już na jego niekorzyść.
Padnie chyba najwyższa sprzedaż na allegro. A może to oni sobie w ten sposób robią reklamę chcąc zwrócić na siebie uwagę?
Bo sprzedaż im spada na pysk...
Ale skąd wziął pacjent 200 osób, które mu podbijają cenę.
Z tym, że w tym momencie działają już na jego niekorzyść.
Padnie chyba najwyższa sprzedaż na allegro. A może to oni sobie w ten sposób robią reklamę chcąc zwrócić na siebie uwagę?
Bo sprzedaż im spada na pysk...
Ostatnio zmieniony niedziela 26 maja 2013, 14:08 przez tomeksz68, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam Tomek
Antoine de Saint-Exupery
Antoine de Saint-Exupery
Witam
Co mamy w tym linku, może ktoś zerknie bo mnie nie chce otworzyć.
http://www.klasyczny.com/tyle-wygrac-12 ... n-w-totka/
Buhaha...no i padł 1 miliard pln.
A jednak oferty zostały usunięte, fakt jaja jak balony.
Co mamy w tym linku, może ktoś zerknie bo mnie nie chce otworzyć.
http://www.klasyczny.com/tyle-wygrac-12 ... n-w-totka/
Buhaha...no i padł 1 miliard pln.
A jednak oferty zostały usunięte, fakt jaja jak balony.
Ostatnio zmieniony niedziela 26 maja 2013, 14:33 przez tomeksz68, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam Tomek
Antoine de Saint-Exupery
Antoine de Saint-Exupery
Puścili info w wiadomościach wczoraj (chyba Teleexpres) i ludziska się zainteresowały.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/