Podziel się swoją radością
tery zainwestuj raz w sterylizację i będzie po problemie.
[ Dodano: 27 Grudzień 2012, 21:39 ]
Sprawdziłem cenę stacji lutowniczych, do których mam dostęp. Bagatela 10 900 zł za stację, dodatkowo jeszcze podgrzewarka na IR itp.
[ Dodano: 27 Grudzień 2012, 21:39 ]
Sprawdziłem cenę stacji lutowniczych, do których mam dostęp. Bagatela 10 900 zł za stację, dodatkowo jeszcze podgrzewarka na IR itp.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Sprawcą jest mój teść, ale jego wina polega tylko ma tym, że chciał wjechać do garażu, a kocur akurat wyskoczył z domu prosto pod koło.DNF pisze:A co na to sprawca?
Dziś po wizycie "chirurg" stwierdził że wszystko się goi prawidłowo a nawet lepiej niż przypuszczał. Za miesiąc (a nie tydzień, jak wcześniej przypuszczałem) będzie wyjmował te śruby, czy gwoździe (zabieg nazywał się gwoździowanie) i zdejmie gips. Zobaczymy co będzie, ale za tą kasę to powinien w sprintach biegać
Też dzisiaj dostałem heli na podczerwień choć akurat od rodziców dziewczyny. Będzie się na czym uczyć latać, bo mam też duży helikopter do latania na dworze, ale szkoda mi go rozbijać przy nauce.wikrap1 pisze: A mi dziewczyna kupiła mini helikopter na podczerwień. Trza przyznać mój kot też się z tego prezentu cieszy
Właśnie wybiło 1000 postów kiedyś sobie powiedziałem że jak przekroczę 1k trzeba będzie przestać wypisywać wodolejstwo No i ten dzień nadszedł :P:P Boshe ile to można pisać
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
To teraz powiedz sobie ,że granica się przesuwa na 10 000 postówNightmare pisze:Właśnie wybiło 1000 postów kiedyś sobie powiedziałem że jak przekroczę 1k trzeba będzie przestać wypisywać wodolejstwo No i ten dzień nadszedł :P:P Boshe ile to można pisać
Ostatnio zmieniony poniedziałek 31 gru 2012, 18:10 przez ologda, łącznie zmieniany 1 raz.
Na moje konto wpłynęła pierwsza wypłata z nowej pracy
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
Moja pierwsza piguła P60 :)
Popełniłem dziś.
Reflektorek OP z KAI, driverek 105C 2.8A na razie z oryginalnym softem, dojdzie klips, soft idzie do wymiany, body to L2T.
Piguła jak to chińczyk cieniutka, od strony drivera dołożyłem krążek miedzi 3mm gruby, ładnie się wlutował w płomieniu kuchni gazowej
Dioda XM-L U2, nie wycentrowana za dokładnie (nie doszły jeszcze podkładki centrujące).
Świeci ładnie i daleko, beam gładki.
Nie tak jak M3, którą posiadam, ale jak M3 dostanie nowy sterownik 3.5A w diodę, to wraca na miejsce
Ot, musiałem się podzielić moją radością.
M
Krzycho> Przesunięty do odpowiedniego tematu.
Reflektorek OP z KAI, driverek 105C 2.8A na razie z oryginalnym softem, dojdzie klips, soft idzie do wymiany, body to L2T.
Piguła jak to chińczyk cieniutka, od strony drivera dołożyłem krążek miedzi 3mm gruby, ładnie się wlutował w płomieniu kuchni gazowej
Dioda XM-L U2, nie wycentrowana za dokładnie (nie doszły jeszcze podkładki centrujące).
Świeci ładnie i daleko, beam gładki.
Nie tak jak M3, którą posiadam, ale jak M3 dostanie nowy sterownik 3.5A w diodę, to wraca na miejsce
Ot, musiałem się podzielić moją radością.
M
Krzycho> Przesunięty do odpowiedniego tematu.
Ostatnio zmieniony czwartek 10 sty 2013, 22:22 przez sp5it, łącznie zmieniany 1 raz.
- Power2Nite