Podziel się swoją radością
tery zainwestuj raz w sterylizację i będzie po problemie.
[ Dodano: 27 Grudzień 2012, 21:39 ]
Sprawdziłem cenę stacji lutowniczych, do których mam dostęp. Bagatela 10 900 zł za stację, dodatkowo jeszcze podgrzewarka na IR itp.
[ Dodano: 27 Grudzień 2012, 21:39 ]
Sprawdziłem cenę stacji lutowniczych, do których mam dostęp. Bagatela 10 900 zł za stację, dodatkowo jeszcze podgrzewarka na IR itp.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Sprawcą jest mój teść, ale jego wina polega tylko ma tym, że chciał wjechać do garażu, a kocur akurat wyskoczył z domu prosto pod koło.DNF pisze:A co na to sprawca?
Dziś po wizycie "chirurg" stwierdził że wszystko się goi prawidłowo a nawet lepiej niż przypuszczał. Za miesiąc (a nie tydzień, jak wcześniej przypuszczałem) będzie wyjmował te śruby, czy gwoździe (zabieg nazywał się gwoździowanie) i zdejmie gips. Zobaczymy co będzie, ale za tą kasę to powinien w sprintach biegać
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Też dzisiaj dostałem heli na podczerwień choć akurat od rodziców dziewczyny.wikrap1 pisze: A mi dziewczyna kupiła mini helikopter na podczerwień. Trza przyznać mój kot też się z tego prezentu cieszy
![;)](./images/smilies/oczko.gif)
![:)](./images/smilies/usmiech.gif)
Właśnie wybiło 1000 postów
kiedyś sobie powiedziałem że jak przekroczę 1k trzeba będzie przestać wypisywać wodolejstwo
No i ten dzień nadszedł
:P:P Boshe ile to można pisać ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
MPP-1 / Skyline I / L2P T6 / LL P7 / RC-39@XR-E R2 1.05A / C2 HA-III@T6 2.8A / Niwalker NWK600N1/ UF WF-501B / Balder SE-2@U3 3.04A / Shadov TC500 / SF M9
To teraz powiedz sobie ,że granica się przesuwa na 10 000 postówNightmare pisze:Właśnie wybiło 1000 postówkiedyś sobie powiedziałem że jak przekroczę 1k trzeba będzie przestać wypisywać wodolejstwo
No i ten dzień nadszedł
:P:P Boshe ile to można pisać
![;)](./images/smilies/oczko.gif)
Ostatnio zmieniony poniedziałek 31 gru 2012, 18:10 przez ologda, łącznie zmieniany 1 raz.
Na moje konto wpłynęła pierwsza wypłata z nowej pracy ![:)](./images/smilies/usmiech.gif)
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
Moja pierwsza piguła P60 :)
Popełniłem dziś.
Reflektorek OP z KAI, driverek 105C 2.8A na razie z oryginalnym softem, dojdzie klips, soft idzie do wymiany, body to L2T.
Piguła jak to chińczyk cieniutka, od strony drivera dołożyłem krążek miedzi 3mm gruby, ładnie się wlutował w płomieniu kuchni gazowej![:)](./images/smilies/usmiech.gif)
Dioda XM-L U2, nie wycentrowana za dokładnie (nie doszły jeszcze podkładki centrujące).
Świeci ładnie i daleko, beam gładki.
Nie tak jak M3, którą posiadam, ale jak M3 dostanie nowy sterownik 3.5A w diodę, to wraca na miejsce![:)](./images/smilies/usmiech.gif)
Ot, musiałem się podzielić moją radością.
M
Krzycho> Przesunięty do odpowiedniego tematu.
Reflektorek OP z KAI, driverek 105C 2.8A na razie z oryginalnym softem, dojdzie klips, soft idzie do wymiany, body to L2T.
Piguła jak to chińczyk cieniutka, od strony drivera dołożyłem krążek miedzi 3mm gruby, ładnie się wlutował w płomieniu kuchni gazowej
Dioda XM-L U2, nie wycentrowana za dokładnie (nie doszły jeszcze podkładki centrujące).
Świeci ładnie i daleko, beam gładki.
Nie tak jak M3, którą posiadam, ale jak M3 dostanie nowy sterownik 3.5A w diodę, to wraca na miejsce
Ot, musiałem się podzielić moją radością.
M
Krzycho> Przesunięty do odpowiedniego tematu.
Ostatnio zmieniony czwartek 10 sty 2013, 22:22 przez sp5it, łącznie zmieniany 1 raz.
- Power2Nite