cnqualitygoods.com i host kit
cnqualitygoods.com i host kit
Poszukuję latarki na rower i tak się składa, że mam driver i diodę xml. Tylko jest jedno ale... Otóż driver by pasował do tego kompletu (17mm): OEM D4
ale dioda już nie, bo ma średnicę 21 mm. Czy można poszerzyć otwór bez większych komplikacji? Ewentualnie jak się ma do tego zestawienia ten komplet: C8
Czy ktoś z Was zamawiał z tego sklepu i jak z czasem realizacji? Nie ukrywam, że zależy mi na dość niskiej cenie.
Pozdrawiam
Marcin
ale dioda już nie, bo ma średnicę 21 mm. Czy można poszerzyć otwór bez większych komplikacji? Ewentualnie jak się ma do tego zestawienia ten komplet: C8
Czy ktoś z Was zamawiał z tego sklepu i jak z czasem realizacji? Nie ukrywam, że zależy mi na dość niskiej cenie.
Pozdrawiam
Marcin
Re: cnqualitygoods.com i host kit
Na pewno można spiłować nieco podłoże diody i raczej tą drogą bym szedł.bobo100 pisze:Czy można poszerzyć otwór bez większych komplikacji?
Kupowałem tam body i przyszło dość szybko bez żadnych problemów. To podobno jeden z lepszych tego typu sklepów pod względem podejścia do klienta. Nawet na e-maile odpowiadają i reklamacje przyjmują. Na jego temat zostało już trochę napisane, musisz poszukać wątku z opiniami o sklepach.bobo100 pisze:Czy ktoś z Was zamawiał z tego sklepu i jak z czasem realizacji? Nie ukrywam, że zależy mi na dość niskiej cenie.
Pozdrawiam
Lepszych chyba nie mają: http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1495
Naprawdę przyjazny dla klienta sklep. Reklamowałem w nim pęknięty klips Baldera SE-1 przysłali nowy o nic nie pytając.
Naprawdę przyjazny dla klienta sklep. Reklamowałem w nim pęknięty klips Baldera SE-1 przysłali nowy o nic nie pytając.
Coś drogie to body C8, za 15$ można kupić całą na xm-l całkiem dobrze zrobioną, wchodzi sterownik 17mm, w pigułę wpasowany pierścień z...mosiądzu? (czy czegoś do czego da się lutować i jest "złote" ) i daje w diodę 2.5A a także ma zabezpieczenie przed rozładowaniem ogniwka.
Te C8 są pod driver jak wyżej 17mm a star... zależy, jedne mają duży inny mały
Zawsze masz dodatkową diodę i nie taki zły sterownik (u mnie jeden działa już parę ładnych godzin i nic się nie dzieje)
www.ledsupermall.com - chyba że 502 za 9$ czas realizacji ok 2 tyg. (testowane na 2 paczkach jedynie)
co do diodek i przelutowywania na inne podłoże, to nawet transformatorówką się da... robiłem XR-E i jak na razie nic nie wskazuje na to że ma zamiar paść. ale nie polecam:D
Te C8 są pod driver jak wyżej 17mm a star... zależy, jedne mają duży inny mały
Zawsze masz dodatkową diodę i nie taki zły sterownik (u mnie jeden działa już parę ładnych godzin i nic się nie dzieje)
www.ledsupermall.com - chyba że 502 za 9$ czas realizacji ok 2 tyg. (testowane na 2 paczkach jedynie)
co do diodek i przelutowywania na inne podłoże, to nawet transformatorówką się da... robiłem XR-E i jak na razie nic nie wskazuje na to że ma zamiar paść. ale nie polecam:D
A czy diody XM-L jak ta jest godna uwagi czy nie warto sobie tym głowy zawracać?
Witaj
Zastosowałem XM-L U2 14mm od Ledim w modyfikacji C8. Piguła na 16mm. Bez problemu dioda na podłożu 14mm jest dociskana i centrowana przez ref.
Bardzo wydajna dioda (uczciwe U2). Dodatkowo można selekcjonować niskie Vf.
Zastosowałem XM-L U2 14mm od Ledim w modyfikacji C8. Piguła na 16mm. Bez problemu dioda na podłożu 14mm jest dociskana i centrowana przez ref.
Bardzo wydajna dioda (uczciwe U2). Dodatkowo można selekcjonować niskie Vf.
Dariusz70
darek.l(małpa)interia.pl
darek.l(małpa)interia.pl