Polek zamawiałem w DX. Gwinty nie wyglądają najgorzej, ale super też nie są. Widać (a raczej czuć) drobne zadziorki, są też niewielkie luzy na gwintach. Ale po nasmarowaniu powinno być OK.
Dotoczyłem miedziany pierścień do przylutowania drivera i roztoczyłem pigułę aby pasował, wyszło nawet nie najgorzej

Niestety chyba dopiero w sobotę będę miał czas by to wszystko zmontować. Wiec dopiero w sobotę / niedzielę zamieszczę zdjęcia z modyfikacji.
[ Dodano: 24 Wrzesień 2012, 11:08 ]
W końcu znalazłem czas aby zakończyć modyfikacje i opisać.
Na początek wytoczyłem z miedzi pierścień na driver + przetoczyłem pigułę.
Po pocynowaniu krawędzi pierścień został za pomocą imadła wprasowany w pigułę
Później już bez problemu przylutowałem driver do pierścienia. Niestety dopiero teraz zauważyłem że zdjęcie wyszło nieostre, a już wszystko skręciłem:(
Niestety okazało się (jak zresztą byłem uprzedzany), że włącznik nie daje rady z prądem 2,8A (dokładnie moja sztuka drivera daje 2,72A). Włącznik wyglądał tak
Pomimo napisu omten spadek napięcia na samym włączniku 0,35V, całość ze sprężynką to już ponad 0,5V. Kupiłem od Ledim-a nowy włącznik, spadek przy 2,8A to 6mV. Trzeba było jeszcze lekko przetoczyć tulejkę w której włącznik siedział, bo nowy ma 17mm, a stary 16mm. Zrobiłem połączenie od włącznika do mosiężnego grzybka i teraz spadek napięcia na całości to 8mV

Zdjęć już nie robiłem, ale efekt jest super.
Przed modyfikacją byłem zadowolony, teraz wydaje mi się że wcześniej 100% świeciło podobnie jak teraz 30%