Witam, oto kolejna lampka-czołówka, podobnie jak wcześniej 3xXP-G , różnica jest taka że driver sterowany jest switchem, 5 trybów jasności z czego mini to 0,012mA natomiast max 3,7A, podczas gdy kończyłem budować tą sztukę skontaktował się ze mną chętny na coś takiego wiec On już sam ustalił tryby. Lampkę włącza się przytrzymując switch około 1s, tak samo gasi, zmiana trybu przez krótkie naciśnięcie, oczywiście lampka posiada zabezpieczenie termiczne diod jak i aku przed odwrotną polaryzacja zasilania jak i nadmiernym rozładowaniem. W tej chwili buduję już kolejną sztukę, jak ktoś ma ochotę na takowy sprzęt zapraszam na PW, to fajne wyzwanie więc robię to z przyjemnością ( jak na razie )
Pozdrawiam.
custom 3xXP-G sterowane switchem
custom 3xXP-G sterowane switchem
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Driver to konstrukcja z DX-Kai ( typowy AMC ) jednak jest zmodyfikowana ( dodany termistor ) sam procesor ma wymieniony program sterujący co całkowicie zmienia jego działanie. Niestety sam driver nie jest przeznaczony do sprzedaży, z tego co wiem pracował nad czymś takim Greg więc zapytaj może u Niego czy przypadkiem czegoś takiego nie posiada na sprzedaż.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.