XM-L 3x18650 szperacz
XM-L 3x18650 szperacz
Witam, dziś prezentuje latarkę typu thower , XM-L w które idzie 3,3A, 4 tryby ciągłe, kontrola temperatury diody, ochrona aku. W ręce wpadła mi latarka Trustfire TR 3T6 z trzema XM-L , latarka miała problemy z przerywaniem świecenia , spowodowane to było tym iż masa drivera nie kontaktowała z modułem, latarkę naprawiłem i miałem możliwość porównania jej z innymi światełkami, jak to wypadło , można zaobserwować na załączonych fotkach.
Latarka przeznaczona jest na sprzedaż więc niebawem pojawi się w sklepiku.
Pozdrawiam.
Latarka przeznaczona jest na sprzedaż więc niebawem pojawi się w sklepiku.
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Re: XM-L 3x18650 szperacz
Czyli w tej latarce jest jedna dioda?midi pisze:Witam, dziś prezentuje latarkę typu thower , XM-L w które idzie 3,3A...
Pozdrawiam
Hej, w mojej latarce siedzi jedna dioda XM-L , ref to C8 Z Kai , w Trustfire siedzą 3szt a moja jedna mocą nie wiele ustępuje jeśli chodzi o ilość, a jeśli chodzi o zasięg to chyba nawet lepiej wypada. Akusy siedzą w koszyku połączone równolegle, rozwiązanie to pozwala na używanie lampki nawet z jedną sztuką .
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Kolejny świetny projekt.midi pisze:Hej, w mojej latarce siedzi jedna dioda XM-L , ref to C8 Z Kai , w Trustfire siedzą 3szt a moja jedna mocą nie wiele ustępuje jeśli chodzi o ilość, a jeśli chodzi o zasięg to chyba nawet lepiej wypada. Akusy siedzą w koszyku połączone równolegle, rozwiązanie to pozwala na używanie lampki nawet z jedną sztuką .
Pozdrawiam.
Midi Tobie to żadna tam chińska fabryka nie podskoczy, a w Ameryce to miałbyś już swoją fabryczkę i trzepał konkretną kasę na swoim talencie.
Do drzew w centrum spota jest około 100m, trochę w lewo jest już około 130m.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Witam
DNF: masz racje piękna w swej prostocie
Czy będą możliwe inne tryby niż te 4 stałe?
Na czym polega ochrona aku?
Czy bedzie dostepna z diodą neutralną ?
Czy posiada szybkę ze szkła czy poliwęglan?
Pozdrawiam
[ Dodano: 17 Styczeń 2012, 11:30 ]
Witam
Czy jest mozliwe wykonanie tak aby stała na dupce?
pozdrawiam
[ Dodano: 17 Styczeń 2012, 11:34 ]
Jeszcze jedno czy mozliwe jest wykonanie z pierscieniem koronowym
DNF: masz racje piękna w swej prostocie
Czy będą możliwe inne tryby niż te 4 stałe?
Na czym polega ochrona aku?
Czy bedzie dostepna z diodą neutralną ?
Czy posiada szybkę ze szkła czy poliwęglan?
Pozdrawiam
[ Dodano: 17 Styczeń 2012, 11:30 ]
Witam
Czy jest mozliwe wykonanie tak aby stała na dupce?
pozdrawiam
[ Dodano: 17 Styczeń 2012, 11:34 ]
Jeszcze jedno czy mozliwe jest wykonanie z pierscieniem koronowym