Szperacze

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
Sebek

Szperacze

Post autor: Sebek »

Jaki szperacz mi polecicie ?
Duża różnica będzie między: MacTronic, a Lange Huhren lub "Osram", bo że między MacTronic, a NoName to już gołym okiem widać, ale to jest tylko moje zdanie (nie mam doświadczenia w tej dziedzinie).
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

...na szperaczach sie nie znam, ale ubawil mnie ten tekst:

Kod: Zaznacz cały

Lampy z serii MT badane są przez niezależny instytut Politechniki w Hong Kongu i posiadają certyfikaty potwierdzające zgodność danych deklarowanych przez producenta z rzeczywistością.
WOOOW prze duże

WOOOW
Ciekawe, czy nasze politechniki tez zajmuja sie takimi rzeczami, haha
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Ja bym sie kierowal po pierwsze mocą zarówki, i wiekością lustra. Druga sprawa zobacz czasy działania. Męcz meilami jakie co jest duże ;0
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
dodo

Post autor: dodo »

Latarka MACTRONIC MT700HN źródło zasilania akumulator żelowy 6V 4Ah żarówka H3 55W czas świecenia około 25min , średnica lustra 130mm całkowita długość latarki 245mm . Jakość wykonania jest dobra .
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Szkoda że nie mam takiego żadnego szperacza. Z chęcią bym zrobił nocne foty jak to świeci :)
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
damper

Re: Szperacze

Post autor: damper »

Sebek pisze:Jaki szperacz mi polecicie ?
Duża różnica będzie między: MacTronic, a Lange Huhren lub "Osram", bo że między MacTronic, a NoName to już gołym okiem widać, ale to jest tylko moje zdanie (nie mam doświadczenia w tej dziedzinie).
Witam,
osobiście mam Mactronic-a JML 2931B. Jestem z niego zadowolony. Dobre wykonanie. Na żarówce 55W świeci mocno,szeroko i daleko z tym że siada po 20 minutach. Na 10W działa ok 2 godzin. Z drugiej strony jak mam targać szperacz i świecić 10 Wattową żarówką wolę wziąść Ultrafire C2 bo świeci na najwyższym trybie podobnie jak Mactronic na 25W halogenie. O rozmiarach nie wspominam. Mactronic ma bardziej żółte światło. Odradzam podróbki.
webb

Post autor: webb »

No wlasnie, podrobki,,, na allegro pelno jest podrobek MacTronica, uwazajcie na nie. jesli juz sie decydujacie na ich zakupy to najlepiej i najbezpieczniej w ich firmowym sklEPIE internetowym LATARKI.PL. kupowalem tam i wszystko gra i bzyczy.
toosh
Kontakt:

Post autor: toosh »

3 posty webb'a i 3 z nich wychwalają ten sklep, podejżane? ;)

http://www.swiatelka.pl/search.php?search_author=webb
Awatar użytkownika
Dominik

Post autor: Dominik »

I tak to niczego nie zmieni... Żadnej wpłaty na kocie nie widzę więc niech pisze dalej ;).
użytkownik zbanowany za niekoleżeńskie zachowanie (m.in. wykasowanie wartościowych treści ze swoich postów)
Awatar użytkownika
pawelsz

Post autor: pawelsz »

no ale refleks gość ma- ponad miech po poście i leci reklama, hehe - mało czujny jest
ODPOWIEDZ