uwagi, propozycje zmian silnika forum
- Calineczka
- Kontakt:
uwagi, propozycje zmian silnika forum
Hej.
Nosze sie z zamiarem zrobienia upgrade silnika forum.Brakuje mi tu paru rzeczy.Bardzo fajny mod forum to http://www.przemo.org/phpBB2/
Ma mnostwo mozliwosci konfiguracyjnych.
Co Wy byscie chcieli miec na forum?Macie jakies uwagi?
Mi osobiscie brakuje mozliwosci wklejania zdjec w srodek postu, bo zdjecia jako zalaczniki sa u nas widziane na koncu, a ja bym chcial bez koniecznosci korzystania z zewnetrznych serwisow pisac sobie tekscik...-wstawic fote, znowu pisac...znowu fota...
Co myslicie?
p.s. ten inny mod jest bardzo podobny z zewnatrz, np tu postawilem na probe:
http://koty.globalitymedia.pl/latarkowo/index.php
Nosze sie z zamiarem zrobienia upgrade silnika forum.Brakuje mi tu paru rzeczy.Bardzo fajny mod forum to http://www.przemo.org/phpBB2/
Ma mnostwo mozliwosci konfiguracyjnych.
Co Wy byscie chcieli miec na forum?Macie jakies uwagi?
Mi osobiscie brakuje mozliwosci wklejania zdjec w srodek postu, bo zdjecia jako zalaczniki sa u nas widziane na koncu, a ja bym chcial bez koniecznosci korzystania z zewnetrznych serwisow pisac sobie tekscik...-wstawic fote, znowu pisac...znowu fota...
Co myslicie?
p.s. ten inny mod jest bardzo podobny z zewnatrz, np tu postawilem na probe:
http://koty.globalitymedia.pl/latarkowo/index.php
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
Zezwól na automatyczne logowanie
Wybierz w jaki sposób użytkownicy mogą być automatycznie logowani.
Automatyczne logowanie jest bezpieczne tylko wtedy, gdy jest sprawdzanie adresu IP. Istnieje zabezpieczenie kont użytkowników i automatycznego logowania które polega na sprawdzaniu adresu IP ostatniej wizyty, jeżeli jest on inny, wymaga ręcznego zalogowania. Może to być utrudnieniem dla osób ze zmiennym IP. Zwykli użytkownicy mają możliwość wyłączenia tego zabezpieczenia w swoim profilu, nie mają jej Administratorzy, Junior Administratorzy i Moderatorzy. Administrator ma możliwość wyłączenia tej funkcjii dla dowolnego użytkownika w edycji jego profilu.
zajrzyjcie w swoje profile.Ja mam inny sposob logowania bo jestem adminem.Jak Sprobujcie tez w Mozilli Firefox, duzo przyjazniejsza przegladarka.W razie czego podlubie w logowaniach, ale bezpieczenstwo troche na tym straci.
Wybierz w jaki sposób użytkownicy mogą być automatycznie logowani.
Automatyczne logowanie jest bezpieczne tylko wtedy, gdy jest sprawdzanie adresu IP. Istnieje zabezpieczenie kont użytkowników i automatycznego logowania które polega na sprawdzaniu adresu IP ostatniej wizyty, jeżeli jest on inny, wymaga ręcznego zalogowania. Może to być utrudnieniem dla osób ze zmiennym IP. Zwykli użytkownicy mają możliwość wyłączenia tego zabezpieczenia w swoim profilu, nie mają jej Administratorzy, Junior Administratorzy i Moderatorzy. Administrator ma możliwość wyłączenia tej funkcjii dla dowolnego użytkownika w edycji jego profilu.
zajrzyjcie w swoje profile.Ja mam inny sposob logowania bo jestem adminem.Jak Sprobujcie tez w Mozilli Firefox, duzo przyjazniejsza przegladarka.W razie czego podlubie w logowaniach, ale bezpieczenstwo troche na tym straci.
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
Dzieki bardzo...dopiero co zasnela(chyba ) ...przekaze pozniej
Widziales fotki?
CO do forum to jak ktos z Was dlubal cos w php i zna sie na rzeczy-pomoc mile widziana bo to nasze forum stworzylem bez jakiejkolwiek wiedzy, po prostu szukajac po necie, czytajac....radzac sie w trudnych chwilach Wikinga...
- Calineczka
- Kontakt: