Witam.
Mam pytanko odnośnie upgrade'ów Mag-lite (www.terraluxcorp.com). Nie posiadam wiedzy, sprzętu ani czasu, żeby bawić się w samodiełki.
Pytanie: czy taniej/lepiej zanabyć np. moduł potrójny TLE-300M do Maga 4d za ok. 250-270 zł (brak trybów, chyba deczko wąskie światełko), czy szukać kogoś kto pobawiłby się w modowanie na zlecenie?
z góry dzięki za odpowiedź.
produkty Terralux - opłaca się to?
-
Re: produkty Terralux - opłaca się to?
Ja bym powiedział że lepiej jest modować samemu niż kupować gotowy wkład . Wiecej przyjemnościmad-marx pisze:
Pytanie: czy taniej/lepiej zanabyć np. moduł potrójny TLE-300M do Maga 4d za ok. 250-270 zł (brak trybów, chyba deczko wąskie światełko), czy szukać kogoś kto pobawiłby się w modowanie na zlecenie?
z góry dzięki za odpowiedź.
http://www.kaidomain.com/WEBUI/ProductD ... ranID=4323 tu masz coś taniego i pewnie na poczatek starczy Sam oceń potem pomyśl czy warto bawić sie wiecej.
OK, dzięki. Interesujące. Kwadratowy spot?
Na początek powinienem powiedzieć co mnie interesuje:
Dużo, dużo światła - stąd zainteresowanie modułem potrójnym LED
Zasięg - raczej średni ( jako throwera używam maga 4D z modułem Terralux TLE-6EX 4-6 cell C&D Maglites - nie narzekam)
Szeroko - dobre oświetlenie pomieszczeń, grupy osób
Przetwornica - w zakresie od 2D do 6AA
Tryby - Bez wodotrysków ale ze 3 by się przydały ( nie zawsze jest potrzeba wypalania komuś/sobie oczu )
Wszystko upakowane w Maglite 2D
P.S. bardzo podoba mi sie coś pokroju WOLF-EYES STORM Q5 HO ale cena - klękajcie narody
( jestem z Krakowa więc wydanie każdej złotówki boli
Na początek powinienem powiedzieć co mnie interesuje:
Dużo, dużo światła - stąd zainteresowanie modułem potrójnym LED
Zasięg - raczej średni ( jako throwera używam maga 4D z modułem Terralux TLE-6EX 4-6 cell C&D Maglites - nie narzekam)
Szeroko - dobre oświetlenie pomieszczeń, grupy osób
Przetwornica - w zakresie od 2D do 6AA
Tryby - Bez wodotrysków ale ze 3 by się przydały ( nie zawsze jest potrzeba wypalania komuś/sobie oczu )
Wszystko upakowane w Maglite 2D
P.S. bardzo podoba mi sie coś pokroju WOLF-EYES STORM Q5 HO ale cena - klękajcie narody
( jestem z Krakowa więc wydanie każdej złotówki boli
When God said "Let there be light" ...
... Chuck Norris said "Say Please."
... Chuck Norris said "Say Please."