GanzConrad, a teraz popatrz na moje recenzje i też napisz co w nich dodać/poprawić, bo mało takich odważnych jak ty, a cenię sobie konstruktywną krytykę
Skoro już zacząłeś, pozwolę sobie odpowiedzieć na niektóre twoje pytania (bo nudzi mi się, wszedłem na forum patrzeć czy nikt nie komentuje mojej recenzji...) i dorzucić trochę od siebie.
1. Recenzje Dziubka są bardziej do słuchania niż oglądania, odpalasz, robisz inne rzeczy, słuchasz. Całkiem przyjemnie. Raczej nie do patrzenia na ekran, przynajmniej w tej połowie bez testów w terenie. Nie wiem czy to wada. To po prostu cecha tych recenzji.
2. "Słuchajcie". To fakt.
3. Wykres świecenia: w 175 minucie latarka wzmogła wszystkie swoje siły na taki ostatni finalny podryw, coś jak było w Simpsonach
https://youtu.be/lpk1VIVDwiU?t=15
A tak serio to nie wiem, myślę, że warto by test powtórzyć dla pewności, że to raczej zawsze tak jest a nie wyjątkowo.
4. Oś Y to % światła, tak jak masz napisane, "Relative output". Test zaczął się od zapewne...nie wiem, bo nie było na wykresie napisane właśnie. Ale zakładam, że Turbo. Dałbym też pojemność ogniw do opisu wykresu, no i fakt, jeśli masz sprzęt do tego to daj ile prądu pobiera z ogniwa. Ja na przykład nie mam takiego sprzętu, dlatego w moich recenzjach zamiast tego daję np...zdjęcia mąki, cegły, saszetek do butów. Wiecie, zawsze coś.
5. Diody to podróbki? Ale że czemu?
6. Kiedyś miałeś takie obracane coś i na tym pokazywałeś latarkę. Fajne to było, dodaj to znowu

Ale powiedziałeś wtedy, że chcesz wiedzieć tylko czy to dobry pomysł a nie co ulepszyć. Więc to dobry pomysł, ale ci nie powiem co ulepszyć
7. Testy w terenie: Mają sens tylko jak porównasz z innymi latarkami, jak to było na końcu. Albo podasz odległości itp. Ten drugi test od tej tam 14:43 minuty czy jakoś tak był duuużo lepszy. Ten pierwszy ze spacerkiem to bym wywalił wcale na zawsze.
8. Nie mów: "Tryb pierwszy z czterech, drugi z czterech, trzeci z czterech", tylko po prostu "Ma cztery tryby, pierwszy, drugi..."
9. Wideo za długie, do 8 minut i będzie dobrze.
10. Idę spać.