Ładowarka 10S 30A
Ładowarka 10S 30A
Witam,
Panowie wymarzyła mi się ładowarka do 10S żeby móc ładować i rozładować pakiety z hulajnogi.
Trafił mi się uszkodzony icharger, ale niestety nie poradziłem sobie z naprawą.
Ale już wiem że tego typu ładowarkę szukam, myślałem że poszukam na googlach i kupię ale nigdzie nie ma żadnej ładowarki, ostatnio kupiłem jedną dla Kolegi i w tym czasie była ona dostępna we wszystkich znanych mi sklepach z modelami ale jak ja kupiłem to nagle zniknęła we wszystkich. Podejrzewam że w magazynie XX była dostępna 1 szt. I wszystkie sklepy korzystają z tego samego magazynu.
Pisałem nawet do icharger.pl to mogą ja zamówić ale nie wcześniej jak za miesiąc.
Czy jest może Ktoś mi w stanie pomóc w zakupie czegoś podobnego? Obojętnie czy nowe czy używane.
Icharger 3010B
Voltz 101K
Reaktor 1000W
Wszystko wygląda identycznie.
Przeszukałem Ebay, allegro, olx, amazon, googlowałem sklepy z tematyką dla modelarzy. Po pominięciu ofert z USA gdzie przesylka wychodzi ok 100$ to nie ma nic.
Pozdrawiam
Panowie wymarzyła mi się ładowarka do 10S żeby móc ładować i rozładować pakiety z hulajnogi.
Trafił mi się uszkodzony icharger, ale niestety nie poradziłem sobie z naprawą.
Ale już wiem że tego typu ładowarkę szukam, myślałem że poszukam na googlach i kupię ale nigdzie nie ma żadnej ładowarki, ostatnio kupiłem jedną dla Kolegi i w tym czasie była ona dostępna we wszystkich znanych mi sklepach z modelami ale jak ja kupiłem to nagle zniknęła we wszystkich. Podejrzewam że w magazynie XX była dostępna 1 szt. I wszystkie sklepy korzystają z tego samego magazynu.
Pisałem nawet do icharger.pl to mogą ja zamówić ale nie wcześniej jak za miesiąc.
Czy jest może Ktoś mi w stanie pomóc w zakupie czegoś podobnego? Obojętnie czy nowe czy używane.
Icharger 3010B
Voltz 101K
Reaktor 1000W
Wszystko wygląda identycznie.
Przeszukałem Ebay, allegro, olx, amazon, googlowałem sklepy z tematyką dla modelarzy. Po pominięciu ofert z USA gdzie przesylka wychodzi ok 100$ to nie ma nic.
Pozdrawiam
Główny spammer tego Forum
Bo to droga zabawka. Mało kto może sobie pozwolić na leżakowanie sprzętu. Gwarancja leci a jak klient nie kupi to Ty się martwisz co z produktem. Inaczej w przypadku sprzętu który ma gw. zewnętrzną, można wtedy mieć jakąś sztukę, ale jak stanieje w hurtowni to sprzedajesz po kosztach, a wtedy mija się z celem taki "biznes".
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
Jeszcze mam parę pytań bo w końcu i tak będę musiał gdzieś kupić tą ładowarkę.
Na większości for widzę że zasilana jest z 24V jest to z wygody czy są jakieś przeciwwskazania do zasilania np. z 36V? Pytam bo mam zasilacz właśnie na 36V przygotowany do niej i nie wiem czy może zostać czy szukać co innego.
Na większości for widzę że zasilana jest z 24V jest to z wygody czy są jakieś przeciwwskazania do zasilania np. z 36V? Pytam bo mam zasilacz właśnie na 36V przygotowany do niej i nie wiem czy może zostać czy szukać co innego.
Ostatnio zmieniony środa 03 lip 2019, 20:39 przez ProLight, łącznie zmieniany 1 raz.
Główny spammer tego Forum
A jak jest w karcie katalogowej produktu pod nazwą "input" , "input range" ewentualnie DC ... ?
Na szybko sprawdziłem to "reaktor" się łapie https://hobbyking.com/en_us/turnigy-rea ... tore=en_us, nie weryfikowałem reszty.
Na szybko sprawdziłem to "reaktor" się łapie https://hobbyking.com/en_us/turnigy-rea ... tore=en_us, nie weryfikowałem reszty.
Moje recenzje oświetlenia na YouTube