Witam.
Zakupiłem włącznik ścienny na ali za 14 dolarów. Włącznik na pilota itd. Przyszło, podziałało 3 dni i zdechło. Napisałem do ali, dostałem zwrot i mimo zaznaczenia że sam zwrot, mam teraz info o konieczności zwrotu towaru. Koszt odesłania przekracza wartość zamówienia. Dodatkowo posiedziałem nad ustrojstwem i okazało się, że w włączniku zdechł triak, wystarczyła wymiana cuda za 8 zł. Wiecie może jak zrezygnować z zwrotu ?
Aliexpress - rezygnacja z zwrotu towaru.
A gdzie masz taką informację o konieczności zwrotu produktu ? Możesz wrzucić jakiś zrzut ekranu ?
Nigdy się nie spotkałem z czymś takim.
Nigdy się nie spotkałem z czymś takim.
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
Wysłałem prośbę o zwrot. Wszystko przebiegło prawidłowo. Wniosek został rozpatrzony w niecałą dobę. Kiedy czekałem na zwrot, następnego dnia dostałem takiego maila:
Na stronie ali, po zalogowaniu się do konta mam formularz gdzie mam wprowadzić numer paczki itd. Kontaktu z supportem ali nie ma, zatem niech poleci czas, przesyłka nie zostanie odesłana a ja co najwyżej będę "stratny" 8 zł na triaka. Choć ciężko tutaj mówić o stracie - nawet naprawiony włącznik jest tańszy o 30 zł niż w Polsce.
Na stronie ali, po zalogowaniu się do konta mam formularz gdzie mam wprowadzić numer paczki itd. Kontaktu z supportem ali nie ma, zatem niech poleci czas, przesyłka nie zostanie odesłana a ja co najwyżej będę "stratny" 8 zł na triaka. Choć ciężko tutaj mówić o stracie - nawet naprawiony włącznik jest tańszy o 30 zł niż w Polsce.
ILPT