11.11 promocja na Aliexpress - podobno spore obniżki
11.11 promocja na Aliexpress - podobno spore obniżki
Witam,
11.11.2014 jest promocja na Aliexpress. Podobno spore obniżki. Tutaj link do strony ogólnej promocji:
promocja Aliexpress całość
tutaj link do światełek na Ali:
promocja światełek
Z ciekawostek zauważyłem czołówkę z diodą T6 2x1860 za 6-13 USD i sporo taśm led.
Ponieważ znam się na tym jak kura na pieprzu - mogę prosić o opinię o tej czołówce i ewentualne polecenie sensownych diod RGB z pilotem do oświetlenia busa-kamperka?
Jest coś jeszcze ciekawego do kupienia? Znalazłem (już z innej bajki) fajny pokrowczyk na rower do schowania i obsługi komórki/GPS, palniki turystyczne, odzież turystyczną, sprzęt wędkarski.
pozdrawiam
Piotr
11.11.2014 jest promocja na Aliexpress. Podobno spore obniżki. Tutaj link do strony ogólnej promocji:
promocja Aliexpress całość
tutaj link do światełek na Ali:
promocja światełek
Z ciekawostek zauważyłem czołówkę z diodą T6 2x1860 za 6-13 USD i sporo taśm led.
Ponieważ znam się na tym jak kura na pieprzu - mogę prosić o opinię o tej czołówce i ewentualne polecenie sensownych diod RGB z pilotem do oświetlenia busa-kamperka?
Jest coś jeszcze ciekawego do kupienia? Znalazłem (już z innej bajki) fajny pokrowczyk na rower do schowania i obsługi komórki/GPS, palniki turystyczne, odzież turystyczną, sprzęt wędkarski.
pozdrawiam
Piotr
Na telefony nawet nie patrzę - szczególnie, że za +- miesiąc będzie Elephone P3000S - wygląda, że jest to ideał telefonu do 200-250 USD. 5", dual sim, Aero2, 2GB ram, kompas elektroniczny (mapy!!!), dobra bateria. W sumie - pojawiają się coraz ciekawsze telefony w cenie do 220-250 USD.fxxx pisze:Znów promocja gdzie decydować będzie ping do serwera. Szkoda się nawet szykować na telefony np.
Nastawiam się na czołówkę i taśmy led, może jakiś sprzęt turystyczny.
www.x-kom.pl/p/201167-smartfon-telefon- ... zarny.htmlWojto pisze:Pamiętacie może co to był za telefon z dodatkową baterią 4000mAh i specjalną obudową żeby ją pomieścić? Szukam właśnie czegoś co by mi długo działało na baterii.
![:)](./images/smilies/usmiech.gif)
Mam! to był chyba Goclever Insignia 5
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/goclever/insignia5/
No tak, a nie lenovoWojto pisze:Mam! to był chyba Goclever Insignia 5
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Potwierdzam, obniżki są dosyć spore, ale tylko na wybrane produkty. Śledziłem ceny od połowy października i stopniowo były podwyższane po to, by dziś sprzedawcy mogli pochwalić się -63% (często wychodzi na to samo co sprzed promocji). Niektóre produkty są o kilka dolarów tańsze niż zwykle, ale trzeba długo szukać i siedzieć z kalkulatorem w ręce, aby dobrze wyliczyć, który najbardziej się opłaca.
Ja wygrałem kilka kuponów -5$, ale można je wykorzystać za produkty o wartości >39$. Nie jest źle.
Ja wygrałem kilka kuponów -5$, ale można je wykorzystać za produkty o wartości >39$. Nie jest źle.