Odnośnie działu Nasz sklepik/Dział handlowy:

...sprawy techniczne i organizacyjne dotyczące forum...propozycje, uwagi, wnioski, pochwały ;-)...etc
Awatar użytkownika
Dex-ter

Odnośnie działu Nasz sklepik/Dział handlowy:

Post autor: Dex-ter »

Cześć Wszystkim.

Wzorem innych for, które prowadzą u siebie Komis, postanowiłem zgłosić propozycję utworzenia działu "Komentarze". Proponuję, by utworzyć wątek przyklejony w dziale "Nasz Sklepik", albo po prostu dodać podforum w "Dział Handlowy". Każdy user ( oczywiście zainteresowany ) założyłby wątek ze swoim nickiem w nazwie np.:
Tytuł: "Dex-ter"
Podtytuł: "Komentarze za transakcje ze mną"

I tak dla przykładu, Pan X kupił u mnie ogniwko 18650, wchodzi w wątek z moim nickiem ( bądź szuka go szukajką ) i wpisuje: "Kupiłem ogniwko 18650 - wszystko ok, polecam". Następnie ja znajduję wątek Pana X i wpisuję: "Sprzedałem 18650 - szybka wpłata, wszystko ok". Wątek dotyczyłby także zamian sprzętu, zleceń na modowanie itp.

Myślę, że to dobra inicjatywa i na pewno w dużym stopniu przyczyni się do wzrostu zaufania poszczególnych userów w przypadku dalszych i późniejszych transakcji, a także da obraz nowym userom :).

Proszę Administrację o głos w dyskusji na temat tej kwestii ;).

Pozdrawiam,
Dex-ter.
Ostatnio zmieniony czwartek 05 lut 2009, 14:03 przez Dex-ter, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

...ciekawa propozycja, uważam, że słuszna. Z pewnością pomoze to czasem podjąć decyzję ;-)
Awatar użytkownika
Dex-ter

Post autor: Dex-ter »

Calineczka pisze:...ciekawa propozycja, uważam, że słuszna. Z pewnością pomoze to czasem podjąć decyzję ;-)
Cieszę się, że pomysł się spodobał. Też tak uważam - nic do stracenia nie mamy :).

No to teraz czekamy na dodanie działu :P.
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

Zablokowany