Dominik pisze:golden pisze:ja wystawie neg zasłużonego to dostaje neg w odwecie.
O rotfl, boisz się tego ?
Wiesz, są tacy, którzy nie tyle się boją, co źle wpłynie to na ich wizerunek

. A tak na serio - na allegro siedzę już od ponad 6ciu lat ( zaczynałem mając 16, nielegalnie

). Mam na koncie ponad 250 przeprowadzonych aukcji, z czego ok połowa to sprzedane przedmioty o wartości od 3 do 500zł i ANI JEDNEGO NEGATYWA. Według mnie, jak ktoś chce, zawsze się dogada. Nieraz były sytuacje gorące, ale zawsze dało się jakoś polubownie rozwiązać sytuację. Czasem wolałem być nawet stratny te kilka zł, by pozostawić po sobie dobry wizerunek i nie zrazić do siebie innej osoby. Ale to już wynika, według mnie, z dobrego wychowania oraz wewnętrznej uczciwości, a nie chęci zarobienia pieniędzy kosztem wszystkich innych rzeczy.
Eee, sorry za Offtop

.
[ Dodano: Pią Gru 26, 2008 7:30 pm ]
Dominik pisze:Dex-ter, nie przesadzajmy z tym wykonaniem za bardzo - to co czasem dostajesz o chińczyka to takie samo G jak i u nas a czasami gorszy sort - bo lepsze poszły na eksport

Ja kupiłem już na DXie w sumie ( niech policzę ) 5 latarek, z czego jedna to 502B, a reszta Romki RC-G2 - żadna nie była choć w najmniejszym stopni niezadowalająca. Może to mało, ale dla mnie wystarczy, by wyrobić sobie dobre zdanie o DX. Kupiłem tez masę pierdółek typu jakieś gadżety, detektory wi-fi itp itd i wszystko ( tfu tfu ) działa

. Dalej tam będę robił zakupy.