Fasttech dead on arrival convoy c8.
Fasttech dead on arrival convoy c8.
Otrzymałem paczkę, okazało się że latarka nie działa założyć spór na paypalu, czy przez fasttecha? Latarka to convoy c8 2800mA T6 3C
Bateria sprawna? Naładowana?
Latarka dobrze skręcona?
Szczególnie sprawdź włącznik, czy pierścień dociskający jest dobrze dokręcony.
Możesz też na spróbowanie podłączyć (-) ogniwa do obudowy latarki, z pominięciem włącznika i sprawdzić czy świeci, wyeliminujesz w ten sposób winę włącznika.
Najpierw warto napisać do nich, zobaczyć co odpowiedzą.
Latarka dobrze skręcona?
Szczególnie sprawdź włącznik, czy pierścień dociskający jest dobrze dokręcony.
Możesz też na spróbowanie podłączyć (-) ogniwa do obudowy latarki, z pominięciem włącznika i sprawdzić czy świeci, wyeliminujesz w ten sposób winę włącznika.
Najpierw warto napisać do nich, zobaczyć co odpowiedzą.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Dobra źle pisałem opór pokazuje taki jak przewody nie połaczone czyli ta 1 z przodu, napięcie 0, dodam że latarka działała chwile po włozeniu pierwszego ogniwa, ale mrugała co odebrałem jako małe napięcie na ogniwie(realnie miało 4.11V, także coś z latarką) włożyłem drugą baterie i nie działa już w ogóle.
-
Napisz do Fasttech'u. Ja w zeszłym roku dostałem dwie niedziałające latarki Ultrafire 501 i za jedną, która nie działała dostałem całkowity zwrot w postaci kodu na zakup, a drugą musiałem odesłać, oni pokrywali koszt wysyłki, bo działała, ale świeciła słabo, więc mogłem ją odesłać lub dostać zwrot połowy wpłaconej kwoty. Nie chciało mi się odsyłać, więc wziołem kasę i zostałem z niewpełni sprawną latarką. Myślałem, że może kiedyś naprawie, ale jakoś się, za to nie wziąłem. Może ktoś chce odkupić? Ogólnie Fasttech polecam. Ceny fajne, szybka wysyłka i kontakt świetny. Mogliby tylko dać jeszcze kod rabatowy na coś innego niż tylko latarki.
Ostatnio zmieniony czwartek 16 sty 2014, 23:29 przez Di Stefano, łącznie zmieniany 1 raz.
Gluter, ślij listem poleconym - najszybsza opcja z trackingiem wychodzi 22PLN. Oni chcą najtaniej, ale to można interpretować - najtaniej z trackingiem.W moim przypadku Fasttech kasę za przesyłkę do nich oddał - pytali się, czy na PayPal czy kupon na zakupy, wybrałem kupon.
Ja bym sporu nie zakładał, wywiązują się ze swoich zobowiązań a wpadki zdarzają się zawsze.
Ja bym sporu nie zakładał, wywiązują się ze swoich zobowiązań a wpadki zdarzają się zawsze.