Hej, lampka 4xXM-L ma już prawie swoje body, czekam na driver . Co do wyglądu uchwytów to mam ich kilka rodzajów, pełen z jednej strony i wybrany od spodu, ze śrubami nie przelotowymi , z okrągłymi otworami, nie wygięty jak te na zdjęciach. Nie pokazuję większości bo nie mam na to czasu , za wiele tego i sam się w tym gubię czasami

. Lampka którą pokazywałem wcześniej już siedzi na rowerze znajomego, na szybko zrobiłem drugą sztukę, w sobotę jadę na tygodniowy urlop i zabieramy rowery więc lampki muszą być

. Nie zrobiłem sterowania pod kciuk bo nie starczy mi czasu, jednak soczewki wstawiłem inne niż wcześniej, mnie medium +/- 30* najlepiej pasuje więc wsadziłem sobie do mojej lampki takie dwa, płynne pochylanie lampki powala na nie oślepianie kierowców na drogach wiec to nie problem. Swoją sztukę zrobiłem czarno białą , była by cała biała ale akurat środek miałem już gotowy , malowany na czarno. A oto fotki
A jeśli chodzi o długość uchwytu to tu akurat mi to pasuje, długi uchwyt pozwala na dowolne ustawienie położenia lampki , może być nisko lub wysoko, jak kto woli, nie będzie problemu oczywiście jak koś się uprze bym zrobił krótszy lub według wskazań bo każdy ma swoje zdanie

. Pozdrawiam serdecznie.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.