Dzieki Kisi za uwagi.
Ja na sprzedazy sie nie znam, podyskutowalem sobie-i jeszcze podyskutuje z Bocianem.On z nas wszystkich chyba najwiecej latarek sprzedal, z ludzmi rozmawial, wlasnie takimi Kowalskimi...z pomoca Bociana bedziemy badac rynek.
Na samych elementach za wiele to sie nie oszczedzi-w wersji bez kontroli pradu odpadaja wg. schematu trzy rezystory i jeden kondensator, jak by nie liczyc zlotówki nie będzie. Fakt, ze w sofcie mozna manipulowac, okrajac wersje...etc...nie wiem czy warto...a moze nawet szkoda?
Mi sie wydaje ze Kowalski potrzebuje wlacz-wylacz i nie bedzie inwestowal dodatkowych zlotowek...latarke pewnie kupi sobie w sklepie "wszystko po 5zl". Mysle, ze sprobuje jakos przez Allegro, jednym z filarow bedzie dobry, dokladny opis z obrazkami, moze jakies filmiki...obaczy sie.Poki co lamie zeby na projekcie, hehe...
Chwile temu okazalo sie, ze do firmy robiacej plytki mam z buta moze 5min. Ale ten swiat maly, ze ja wlasnych okolic nie znam, szok
Popoprawiam troche projekt pod ich wymagania i moz ejutro im wysle do obejrzenia...
Aby do przodu Panowie...