Po czytaniu i przeglądaniu porad zamówiłem sobie przedmiotową latarkę czyli convoy s2+ 2,8A chce ją zamontować na rower. Wszyscy doradzają kolimator 60/20 niestety wszystkie linki jakie znajdę kierujące do aliexpres wygasły. Czy ktoś mógłby podać link na ali do sprawdzonego sprzedawcy?
ps. może być ktoś z forum kto ma na zbyciu
aha będę również wdzięczny za podpowiedź czy coś jeszcze wymieniać przy użytkowaniu rowerowym
W sumie to dwa dni bawię się S2-ką. W porównaniu do Roche F12 na minus jest komfort trzymania Convoya, roszka jest głębiej nacieta, lżejsza o 8 gram. Do Convoya trafił sterownik 2.8 i dioda 4C, moim zdaniem to optymalne rozwiązanie, wszystkie gwinty są równo nacięte, pod diodę trafiła pasta Arctic Ceramique. W planie mam przeróbkę na 3 xp-g przy kanapkowaniu na 10amc lub kolimator 20x60 z przedłużeniem piguły na wałku z miedzi. Jednak wielce prawdopodobne jest że zakupię kolejny host i z nim się pobawię. Póki co Convoy trafia do testów edc, przy pracy w terenie świetnie uzupełnia się z Trustfire A8 a ten dla mnie jest ideałem.
Mam prośbę - czy mógłby ktoś wrzucić fotki piguły S2 z zamontowanym sterownikiem >6*amc?
Mam hosta S2, piguła zakręcana pierścieniem - nie wiem jak zamontować do niej sterownik 6*amc, żeby było zgodnie z "fabryką".
Ano tak myślałem, tylko driver wpada do środka piguły i cyna musi iść na gwint. W ogóle jakoś to dziwnie to będzie wyglądać, bo bez pierścienia to nawet nie ma za co szczypców zahaczyć przy dokręcaniu. A może ja mam jakąś inną pigułę..