Dobra cena!

Najnowsze wiadomości ze świetlistych szlaków...
Awatar użytkownika
ElSor
Site Admin

Post autor: ElSor »

maciex93 pisze:A ja tam się wole najpierw zapytać sklepu czy wysyłają dokładnie te latarki co na zdjęciu, szczególnie jeżeli chodzi o driver ;)
Chcesz znów później pisać jak tu > http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?p=135734#135734 ? ;)
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

Raz się przejechałem na fandyfire uv-s5 ale (na modelu alternatywnym) wiec wole nie kupić, niż pisać tak jak tu: http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?p=118580#118580 ;)
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
Zbychur

Post autor: Zbychur »

Może ktoś potrzebuje bazy do HID'a.
http://allegro.pl/szperacz-latarka-akum ... 73497.html
lucky

Post autor: lucky »

Multiszlifierka w biedronce za 99zł.:
http://biedronka.pl/multiszlifierka/

W sieci spotkałem się z pozytywnymi opiniami tego produktu. Mieliście z tym styczność?
Rozważam zakup, wykorzystałbym maksymalnie kilka razy w roku więc dokładanie do proxxona czy dremele jest ekonomicznie nieopłacalne.
Awatar użytkownika
maciex93

lucky pisze:wykorzystałbym maksymalnie kilka razy w roku
To w zasadzie nie potrzebujesz multiszlifierki na akumulator.
Znając życie, to gdy będziesz chciał jej użyć, najpierw będziesz się zajmował naładowaniem akumulatora który to po długim okresie nie używania będzie rozładowany, albo nawet padnięty.

W biedronce była swego czasu taka szlifierka, ale normalna na ~230.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
marmez
Kontakt:

Post autor: marmez »

W Lidlu często są multiszlifierki Parkside i duży zestaw końcówek do niej. Też dadzą radę do małych użyć raz na jakiś czas. Na ~ 230V ma się rozumieć, bo się zgadzam, że lepiej omijać narzędzia akumulatorowe, jeżeli takie nie są konieczne.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
lucky

marmez, maciex93, może i nie potrzebuje multiszlifierki na akumulator ale cena jest zachęcająca. Znajdę w tej/niższej cenie coś równie dobrego na 230V?

Poza tym pewnie da się z tego korzystać bez ładowania podłaczając do sieci.
Awatar użytkownika
maciex93

lucky pisze:Poza tym pewnie da się z tego korzystać bez ładowania podłaczając do sieci.
Szczerze wątpię, zasilacz ma 12V i 400mA co daje 4,8W ;)

Przejdź się lepiej po sklepach/marketach budowlanych w poszukiwaniu takiej szlifierki, od razu poproś o podłączenie jej do sieci, żeby sprawdzić jak działa i jakie ma bicia ;)
lucky

maciex93 pisze:Szczerze wątpię, zasilacz ma 12V i 400mA co daje 4,8W ;)
Szaleństwo :mrgreen:
Awatar użytkownika
LightLover

Post autor: LightLover »

Kolega miał multiszlifierki z Lidla oraz Biedronki.

Lidl - nie polecam: kompletny brak mocy, można zatrzymać ręką.
Biedronka - mocy nie brakuje, delikatne luzy, akcesoria z zestawu baardzo marnej jakości.
dsk

Post autor: dsk »

Mówisz o sieciowych czy akumulatorowych?
Awatar użytkownika
vin324pl

Post autor: vin324pl »

King na promocji
www.lightmalls.com/sky-ray-king-desert- ... eview-form

Opłaca się czy marna podróba ?
Zestaw rowerowy:
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Awatar użytkownika
Dariusz70

Post autor: Dariusz70 »

Podróba (było wcześniej).
Dariusz70
darek.l(małpa)interia.pl
Awatar użytkownika
Wojto

Post autor: Wojto »

Podróba ? Small Sun ZY-T08 za 20$, 5$ taniej jak na FT.
http://www.meritline.com/1000lm-cree-xm ... 92086.aspx
Grupa Topex

Post autor: Grupa Topex »

lucky pisze:Multiszlifierka w biedronce za 99zł.:
http://biedronka.pl/multiszlifierka/

W sieci spotkałem się z pozytywnymi opiniami tego produktu. Mieliście z tym styczność?
Rozważam zakup, wykorzystałbym maksymalnie kilka razy w roku więc dokładanie do proxxona czy dremele jest ekonomicznie nieopłacalne.
lucky, od razu wyjaśnię – jestem przedstawicielem Grupy Topex. Mam nadzieję, że uda mi się coś podpowiedzieć w kwestii multiszlifierek. Tak jak pisali marmez i maciex93 zasilanie sieciowe, faktycznie sprawdzi się lepiej przy sporadycznym użytkowaniu, a i cena jest bardziej korzystna. Nie będę się wypowiadał o konkurencji, bo nie wypada (tak po ludzku), ale generalnie w przypadku elektronarzędzi akumulator, to największy koszt całego sprzętu. Dlatego coś za coś – cena wiadomo ważna rzecz, ale tanio i dobrze nie idzie w parze. Najlepszy wybór to taki, który dopasowany jest do potrzeb. No chyba, że cena nie gra roli to wtedy można szaleć…

Z tego, co piszesz to szukasz przyzwoitej multiszlifierki w rozsądnej cenie. Z czystym sumieniem mogę polecić Ci sprzęcik jednej z naszych marek – VERTO 51G014 (na popularnym portalu aukcyjnym widziałem za 75 zł). VERTO to marka należąca do naszej firmy, pod którą oferujemy narzędzia dla majsterkowiczów – czyli do potrzeb przeciętnego użytkownika, majsterkowicza. Jeśli ma to być praca sporadyczna to z pewnością się nie zawiedziesz. Natomiast tak jak pisałem powyżej: jeśli masz zamiar korzystać z multiszlifierki często (3 razy w tygodniu po 3 godziny pracy non stop), to potrzebujesz bardziej profesjonalnego sprzętu. Tylko wtedy już cena idzie w górę.

Gdybyś miał jakieś pytania albo potrzebował jakiejś porady to zawsze możesz pisać na priv. Mam nadzieję, że udało mi się pomóc.

Pozdrawiam
Tomek
Grupa Topex
Zablokowany