Kyosho silnik 15 zwoi regulator HItec SP-560.

A jakie? Bo mam niekompletne podwozie do Inferno i potrzebuję kulki przegubów wahaczy.....Darek pisze:A wy tylko te smigłowce i smigłowce.Przedstawiam nastepny samochodzik z mojej staini.
Kyosho silnik 15 zwoi
A ja se sam robię regulatoryDarek pisze: regulator HItec SP-560.
Skąd ja to znamVolt pisze:Hehe, trzy pakiety wylatane, dwie łopaty połamane, ale fajnie jestMyślałem żeby jutro założyc łopaty Xtreme i zobaczyc jak się na nich lata, tylko trochę się boję, cobym ich od razy nie poniszczył, więc chyba poczekam aż przestanę atakowac krzesła, albo jak stockowe rozwale (ostatni komplet)
Ustaw warunki środowiskowe, wiatr i podmuchyVolt pisze:Ale ten symulator coś mi nie podchodzi, trochę inaczej reaguje: w realu Lama po puszczeniu drążka sama "odbija" i się wyrównuje, a tam ja muszę drążkiem sam wyrównywacMożna to jakoś ustawic, zeby było bardziej zgodne z Lamą w realu? Mam tak i w FMS i w Heli X, innych symulatorów jeszcze nie próbowałem.
volt
To są takie kulki z otworem, zdaje się średnicy 7,8mm, otwór 3mm, już sprawdziłemsebeq pisze:Pyra znasz rozmiar tych kulek do przegubow wahaczy , mam tego troche moze cos bym znalazl.
To jest ich podstawowa zaleta, ale profilaktycznie dokonuj oględzin, bo nawarstwienie mikrouszkodzeń może doprowadzić do rozerwania łopaty w locieVolt pisze:Ja dzisiaj zmieniłem łopaty na Xtreme i wydaje mi się, że Lama stała się stabilniejsza! No i, w przeciwieństwie do stockowych, (które łamały się na byle krześle) zero wyszczerbień po kilku, że tak to nazwę, błędach pilota
Volt pisze: 7 pakietów wylatanych, już w miarę czuję jak to lata i jestem w stanie polecieć tam, gdzie chcę, kiedy heli jest ogonem do mnie
Zacznij od stanięcia do Lamy trochę bokiem i w miarę nabywania doświadczenia obracaj się przodem, będzie łatwiejVolt pisze:Teraz zawisy bokiem muszę poćwiczyć![]()