na fotce - w głębi na szafce HQI-BT 400W/D (ok. 30 tys lm sztuka), w sumie dwie sztuki + CDM-T 250/942 (22 tys lm) dwie sztuki u góry. Pozostałe lampy jeszcze nie zostały załączone.
A bywało i więcej.
edit - to w ramach tak zwanego "dnia ziemi"

Właśnie to "łoo" jest najlepsze kurcze wrażenie jest niesamowite, uczucie słonecznego dnia w środku nocyDNF pisze:Widzę, że każdy kto odpala CDM-T czuje to samo co ja. Takie łoooo![]()
Taa, gorzej jak później wejdziesz do pokoju oświetlonego kompaktami.wkliw pisze:[...uczucie słonecznego dnia w środku nocy
Efekt terapeutyczny działania silnego światła jest bez wątpienia widoczny - nie było prawie w ogóle "szarych dni jesiennej deprechy" przez cały rok. Nawet jeśli to jest tylko efekt placebo, to nadal mi się podoba. Te lampy z okrągłym jarznikiem są jak słońce, a mam ich 7Therapeutic effect of bright light is definitely visible - there was almost no these 'gray days of depression' through the whole year. Even if it's placebo effect - I am still happy about that. These round arc tubes looks just like the sun, and I have 7 of them