Witam
Zwalczanie kulorzęska (rybiej ospy) w moim akwarium zakończyło się prawie pełnym sukcesem. Prawie bo jeden barwniak Tomasa nie dożył tej chwili, i to on chyba był źródłem choroby.
Ale za to 15 letni buszowiec i 8 letnia samica zbrojnika wyszły bez szwanku.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Właśnie wróciłem z 2 dniowego wyjazdu na Black Label Society do Stolicy. Jeszcze dziś trudno mi cokolwiek napisać, bo takiej dynamiki, agresji i mocy nie doświadczyłem na żadnym innym koncercie. Roznieśli publikę w pył. Dziś trochę gorzej słyszę, mam potłuczone żebra, ale doznania i bezcenna pamiątka w postaci złapanej w locie kostki rekompensuje wszystko
Odnalazłem moją ulubioną zebrę, okazało sie, że znalazła się dziwnym trafem w skrzynce z narzędziami, wczoraj przeszukałem całe mieszkanie a do skrzynki z narzędziami nie zajrzałem, chyba coś naprawiałem i podświetlałem sobie zebrą i tak wylądowała z narzędziami. Wielka ulga, zebry to nie budżetowe latareczki
Bardzo szybko wypuścili mnie ze szpitala, wyniki mam niezłe, nie potwierdziła sie diagnoza mojego chirurga. To wielka ulga, ponad dwie doby w szpitalu to niewiele jednak dużo dłużej bym pewnie nie wytrzymał, poszło gładko, teraz tylko musze bardziej dbać o zdrowie i odżywianie bo mogłem zobaczyć jak straszne potrafią być konsekwencje jedzenia tylko tego co sie lubi. Od dziś dieta by nigdy nie wrócić na ten oddział.